fbpx

Treinreizigers Arriva krijgen zomerkorting via SMS

In de maanden juli en augustus kunnen reizigers op alle treintrajecten van Arriva met 40 procent Zomerkorting reizen. Reizigers kunnen dit via SMS aanvragen. Tot nu toe hebben 2.000 reizigers daarvan gebruik gemaakt.

  • Let op! Dit is een artikel uit 2010! Op dit moment is deze actie niet meer actief! Er is wel een vergelijkbare actie, maar daarvoor is SMS-en niet nodig.

Reizigers kunnen in aanmerking komen voor de korting door een SMS te sturen naar 4422 met de tekst "zomer". Vervolgens krijgen reizigers een SMS terug die voldoet als kortingskaart voor de zomermaanden. De korting geldt op werkdagen na 9:00 uur en in het weekend de gehele dag.

Wie blijvend 40% korting wil ontvangen kan de Arriva Kortingskaart aanschaffen. Deze kaart kost € 17,50 per jaar. Wie een betaalde kortingskaart heeft, mag in de zomermaanden ook voor 9:00 ´s ochtends met korting reizen. De houder van een Arriva kortingskaart krijgt ook 10 meereiskaartjes voor de Arriva spoorlijnen. 

Treinreizigers die ook veel met de Nederlandse Spoorwegen reizen kunnen beter de NS Voordeelurenkaart aanschaffen. Deze kaart kost € 55,- en geeft eveneens in de daluren recht op 40% korting bij zowel NS, Arriva als de andere spoorvervoerders.