fbpx

Treinwebshop officieel gelanceerd

17 mrt 2014 22:30

Vandaag heeft Treinreiziger.nl officieel een treinwebshop gelanceerd. De afgelopen maand was de website al in bèta-fase van start gegaan. Om de nieuwe webshop te vieren kunnen klanten t/m 21 maart bij een bestelling van € 20 of meer gratis een A1 Spoorkaart-poster krijgen.

De poster wordt dan gevouwen geleverd bij de bestelling. Wie geen behoefte heeft aan een A1 Spoorkaart kan kiezen voor een ander gratis product. Dat wil zeggen, bijna gratis, er wordt € 0,01 in rekening gebracht.

De afgelopen maand golden er introductieprijzen, tientallen bezoekers hebben daarmee hun voordeel gedaan. Met name de exclusieve artikelen van Treinreiziger zijn populair. Inmiddels is er een eenduidige structuur voor bezorgkosten: bestellingen boven de € 20,- worden in Nederland altijd gratis bezorgd. Ook de tarieven van posters zijn aangepast en zijn nu inclusief verzendkosten.

Het assortiment van de treinwebshop zal nog deze week worden uitgebreid. Het gaat om Duitse treinenboeken van de uitgever GeraMond. Titels als 111 Traumstrecken, Baureihe 103, Die schönsten Eisenbahnen der Schweiz en Bildatlas der DB-Lokomtiven zullen worden toegevoegd en zijn reeds op voorraad. Ook enkele boeken van de Nederlandse uitgever Uquilair zullen worden toegevoegd. Daarmee zijn er straks ruim 100 artikelen te koop via de webshop.

Later dit jaar krijgt Treinreiziger.nl een nieuwe website, waarbij de webshop geïntegreerd zal worden.

  • Mis je bestaande of nog niet bestaande artikelen? Dan kun je jouw wensen doorgeven via treinwebshop@treinreiziger.nl.