fbpx

Twee enkele reizen voor ruim 20 euro (maart 2016)

VERLOPEN. ER IS IN 2017 EEN VERGELIJKBARE ACTIE. Wil je een goedkoop treinkaartje, maar wil je niet op dezelfde dag heen en terug? Dan is er nu een leuke aanbieding. Voor 20,50 euro kun je nu namelijk twee enkele reizen kopen. Dat is dus omgerekend 10,25 euro per enkele reis (alleen per twee te koop). De actie is online verkrijgbaar via AcievandeDag.

  • Update! Deze actie is nu echt verlopen!

Als je op dezelfde dag heen en terug wilt, zijn er andere aanbiedingen die goedkoper zijn. Acties met enkele reizen zijn er tot nu toe nauwelijks geweest, maar nu dus wel. Voor 20,50 euro ontvang je twee couponcodes voor twee enkele reizen, dus iets meer dan 10 euro voor een enkeltje. Je kunt per boeking maximaal 4 sets (dus 8 treinkaartjes) kopen. Wil je er meer? Dan moet je de aanbieding meerdere keren kopen.

De treinkaartjes zijn uitsluitend geldig in de 2e klas. Je kunt zelf kiezen op welk traject je wilt reizen. Je mag gebruik maken van alle treinen op de route, uitgezonderd Thalys. Indien je wil reizen met Intercity Direct (Schiphol – Rotterdam v.v.) of ICE moet je nog wel een toeslag kopen. Je kunt echter ook kiezen voor de reguliere toeslagvrije Intercity.

Zoals bij de meeste treinacties: reizen mag in het weekend geheel de dag en van maandag t/m vrijdag alleen na 9.00 uur. De treinreis moet plaatsvinden voor of op 31 augustus. Reizen op Koningsdag (27 april) kan echter niet. (NB: Voor onze redactie is niet precies duidelijk tot wanneer deze aanbieding te koop is. Actievandedag laat weten dat de aanbieding beschikbaar is zolang de voorraad strekt. OP = OP. De actie )

Verdien een gratis dagkaart
Zie je een goedkoop treinkaartje waarmee je door heel Nederland kunt reizen en deze staat niet op onze website? Tip onze redactie dan via [email protected]. De eerste die de actie meldt krijgt een gratis treinkaartje. Treinacties van de Spoordeelwinkel zijn uitgezonderd. Check hier de voorwaarden. (Let op: er worden ook valse e-mails verzonden over gratis treinkaartjes. Daarmee hebben we niets te maken.)


Gratis nieuwsbrief goedkope treinkaartjes
Ongeveer 1x per maand