fbpx

Vancouver 2010: NS zet 400 fietsen in

28 jan 2010 15:36

Vrijdagochtend om 10.00 uur biedt Marianne Timmer, op haar weg naar Schiphol, op station Harderwijk collega-sporters en Oranjesupporters namens NS een gratis OV-fiets aan. Marianne gaat zelf niet naar Vancouver. Op deze manier wil zij toch iedereen veel succes en plezier wensen tijdens de Winterspelen!

Als officiële Partner in Sport van NOC*NSF wil NS ook deze Olympische Spelen iets betekenen in het supportersvervoer. Tijdens de spelen in Turijn zette NS bussen in en kwamen de sporters naar Nederland terug per speciale hogesnelheidstrein. In Vancouver heeft NS de bussen verruild voor 400 fietsen. Zo kunnen alle Nederlanders ook tijdens de Winterspelen snel en gemakkelijk de afstand tussen het Holland Heineken House en de Olympische schaatsbaan overbruggen. En hoeven zij niets te missen!

De fietsen staan tijdens de Spelen dagelijks klaar bij het Holland Heineken House. Het gebruik van de OV-fietsen is gratis. Op 11 februari wordt de Vancouver OV-fietsenstalling geopend. Erica Terpstra neemt dan de eerste OV-fiets in ontvangst.

Foto: Guus van de Wetering (NS)