fbpx

Vanuit regio Arnhem per trein naar Berlijn

17 nov 2008 16:31

Vanuit de regio Arnhem kunt u snel en comfortabel reizen per ICE of per InterCity. De ICE naar Berlijn is vanuit Arnhem het snelst, comfortabelst, maar ook het duurst. De InterCity is iets langzamer, maar ook goedkoper, en nog steeds comfortabel.

Per ICE vanuit Arnhem naar Berlijn
Reist u per ICE naar Berlijn? Dan heeft u vanuit Arnhem een reistijd tussen de 5 uur en 30 minuten en 6 uur. In Arnhem stapt u in de ICE, om vervolgens in Duisburg over te stappen. In Duisburg stapt u eveneens in een ICE, die rechtstreeks naar Berlijn gaat. De aansluiting in Duisburg betreft een ruime aansluiting, zodat u niet bang hoeft te zijn dat u de aansluiting mist. Wilt u een treinticket per ICE? Geef eerst in het boekingsscherm aan dat u naar Berlijn wilt, daarna kunt u uit verschillende verbindingen kiezen. Als u per ICE wilt, dan moet u een verbinding kiezen met het ICE logo.  U kunt een treinticket boeken vanaf 49 euro! 

Per InterCity vanuit Arnhem naar Berlijn
In Arnhem neemt u de InterCity naar Deventer. Daar stapt u op de trein naar Berlijn. Vanuit Arnhem gezien heeft u een reistijd van ruim zes uur. De trein naar Berlijn is luxer dan u in binnenlandse treinen in Nederland gewend bent. Zo is er een Bar-Bistro rijtuig aanwezig, en zijn er stopcontacten bij sommige zitplaatsen. De stoelen zijn ruim en comfortabeler. Toch is de ICE nog comfortabeler.  U kunt een treinticket boeken vanaf 39 euro!

Genoemde prijzen zijn vanaf prijzen. U moet hiervoor tijdig boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *