fbpx

Veel bussen rijden dinsdag weer

Op de meeste plaatsen rijden dinsdagmorgen weer bussen. Maandagmorgen lag in veel regio´s het busverkeer stil door sneeuwval. Bussen kunnen dinsdag wel vertraagd zijn en incidenteel uitvallen.

Veolia
Maandag heeft Veolia de hele dag niet gereden in de regio Haaglanden. Maar dinsdag is ook hier het busverker weer op gang gekomen. Alleen in de regio van Oosterhout rijden momenteel geen bussen van Veolia.

Qbuzz
Ook Qbuzz rijdt dinsdag weer in de regio Rotterdam. Maandag was niet overal de dienstregeling hervat. De bussen van Qbuzz in Groningen, Friesland en Drenthe zijn rond 7.00 uur vanmorgen uitgereden. De meeste plekken zijn vanaf 8:30 uur weer geheel bereikbaar. Door plaatselijke sneeuw zijn nog niet alle wegen in de noordelijke provincies goed bereikbaar. Daardoor kan er vertraging ontstaan.

Connexxion
Connexxion heeft problemen in de regio Hilversum en Huizen. Gisteren hebben daar ook een groot deel van de dag geen bussen gereden.

HTM en RET
Met name het tramverkeer in Den Haag van de HTM ondervind nog hinder. Diverse trams kunnen nog niet rijden. In de ochtendspits reden alleen HTM tramlijnen 6,9 en 11. Ook RandstadRail rijdt wel. De website van de HTM is slecht te bereiken.
De trams van de RET in Rotterdam rijden vrijwel allemaal wel. Alleen tramlijn 25 is tussen Rotterdam Centraal en Schiebroek vervangen door bussen.