fbpx

Veel werkzaamheden in pinksterweekend, vooral rond Utrecht

Door vernieuwingswerkzaamheden aan het spoor rijden er op meerdere trajecten rondom Utrecht geen treinen in het pinksterweekend.

Amsterdam Centraal – Zaandam
Op zaterdag rijden er geen directe treinen tussen Amsterdam Centraal en Zaandam. De treinen vanuit Uitgeest, Alkmaar en Enkhuizen rijden tot Amsterdam Sloterdijk. Daar kan er overgestapt worden op overige treinen naar Amsterdam. Dat zijn er overdag acht per uur.

Amsterdam Sloterdijk – Haarlem
Op zaterdag na 22:00 uur rijden er geen treinen tussen Amsterdam Sloterdijk en Haarlem; er rijden vervangende stopbussen. Reizigers naar Leiden reizen via Schiphol.

Gouda op zaterdag de hele dag en zondag vanaf 10:00 uur
Op zaterdag en zondag rijden er geen treinen tussen Gouda en Woerden, Zoetermeer Oost en Alphen a/d Rijn; er rijden vervangene bussen op die trajecten.

Tussen Zoetermeer Oost en Den Haag Centraal en Gouda en Rotterdam Centraal rijden minder treinen. De Intercity´s tussen Utrecht Centraal en Leiden Centraal rijden door van en naar Den Haag Centraal.

Utrecht Centraal zaterdagnacht en zondagochtend tot 10:00 uur
Nachttreinen worden vervangen door bussen tussen Utrecht Centraal en Amsterdam Centraal, Schiphol en Amersfoort. De ochtendtreinen rijden tussen Utrecht Centraal en Woerden, Breukelen en Utrecht Overvecht. Op de treinloze trajecten rijden snel- en stopbussen.

Gouda op maandag
Op maandag rijden er op de belangrijkste trajecten weer treinen rond Gouda. Alleen tussen Gouda en Alphen a/d Rijn rijden nog bussen. Omreizen kan met de trein via Woerden.