fbpx

Veolia introduceert Borrelbus in carnavalsnachten

02 mrt 2011 11:20

Tijdens carnaval rijden de bussen van vervoerder Veolia in Limburg op maandag en dinsdag een afwijkende dienstregeling. Door de viering van carnaval moeten reizigers rekening houden met vertraging en omleidingen. In de nachtelijke uren zet Veolia vanuit Maastricht borrelbussen in. 

Aangepaste dienstregeling
In vrijwel heel Limburg rijden de bussen van Veolia Transport Limburg op carnavalsmaandag als op zondag en op carnavalsdinsdag als op zaterdag, uitzondering betreft bus 83 van Nijmegen naar Venlo. Verder geldt van zondag 6 maart tot en met zaterdag 12 maart in heel Limburg de vakantiedienstregeling.

Boëtegewoeëne Boëtezitting Venlo
In Venlo rijden in verband met de Boëtegewoeëne Boëtezitting op carnavalszaterdag extra bussen en langere treinen. Doorgaande reizigers Nijmegen – Roermond moeten rekening houden met een extra overstap te Venlo.

Borrelbussen in Maastricht
Vanuit Maastricht rijden tijdens carnaval borrelbussen. Er rijden zowel REGIOborrelbussen naar bestemmingen als Heerlen, Sittard, Vaals en Gronsveld als STADSborrelbussen. Voor de Borrelbussen geldt een afwijkend tarief. Tot en met zaterdag 5 maart zijn kaartjes voor de STADSborrelbussen extra voordelig in de voorverkoop.

Mark Schilthuizen