fbpx

Website bundelt alle info OV concessies

01 feb 2011 17:44

Met de lancering van de site www.overzichtkaart.nl stelt Probit Onderzoek en Advies de versnipperde informatie over OV concessies op één locatie beschikbaar. Op deze site is informatie te vinden over o.a. de looptijd van OV concessies, welk OV bedrijf waar rijdt en de status van de OV-Chipkaart als betaalmiddel. De gegevens zijn makkelijk toegankelijk door een geografische weergave.

Informatie over het OV is tot op heden overal te vinden, echter onvolledig of niet meer actueel. De afgelopen periode heeft Probit de beschikbare informatie verzameld, geactualiseerd en gebundeld. Met de lancering van de website wil zij beschikbare kennis delen met anderen die geïnteresseerd zijn in het openbaar vervoer in Nederland. Naast de reeds beschikbare informatie wordt de site dagelijks gevuld met nieuws gerelateerd aan het openbaar vervoer.

Probit is een onafhankelijk onderzoek en adviesbureau op het gebied van verkeer en vervoer. Probit ondersteunt regionale overheden en openbaar vervoerbedrijven bij het maken van (strategische) beslissingen door resultaten uit marktonderzoek te vertalen naar heldere adviezen.