fbpx

Werkzaamheden in het weekend van 11 en 12 februari

UPDATE – In het weekend van 11 en 12 februari zijn er weer werkzaamheden op een aantal trajecten op het Nederlandse spoorwegnet. Alle dagwerkzaamheden zijn door de weersomstandigheden echter vervallen.

De reisplanner is aangepast na het vervallen van een aantal werkzaamheden.

Oss/Geldermalsen-Den Bosch
De werkzaamheden rondom het project ´Sporen in Den Bosch´ zijn uitgesteld. De treindienst kan op deze trajecten dus normaal uitgevoerd worden. De reisplanner is inmiddels aangepast naar het vervallen van de werkzaamheden.

Alkmaar-Heerhugowaard
Tussen Alkmaar en Heerhugowaard zou werk worden uitgevoerd aan de vervanging van een spoorbrug. Dit werk is echter verplaatst en dus kunnen de treinen normaal rijden.

Dordrecht-Geldermalsen MerwedeLingelijn
Op dit Arriva-traject stonden werkzaamheden ingepland. Echter gaan deze niet door. De treinen rijden zoals gebruikelijk.

Amsterdam Sloterdijk-Zaandam, zaterdag na 23u en zondag de gehele dag
Door verschillende werkzaamheden zouden er geen treinen kunnen rijden op de route Amsterdam Centraal-Sloterdijk-Zaandam. Deze gaan echter niet door en de treinen kunnen derhalve volgens de aangepaste treindienst rijden.

Nachtelijke werkzaamheden
In de nacht van zaterdag op zondag rijdt de laatste IC Grou-Jirnsum-Leeuwarden niet, maar rijdt er een bus. In de nacht van zondag op maandag zijn er werkzaamheden die de laatste treinen beïnvloeden op Weesp-Amersfoort. De aanpassingen die stonden gepland voor rondom Utrecht en voor Amsterdam-Heerhugowaard gaan gaan niet door.