fbpx
Afbeelding: Archief

10 treinaanbiedingen september 2015

De zomervakantie is voorbij, maar er zijn genoeg leuke aanbiedingen om na te genieten in eigen land. Zo zijn er goedkope treinkaartjes te krijgen via onder andere Blokker en de Spoordeelwinkel van NS. In onze prijsvergelijker zitten meer dan tien treinaanbiedingen.

Zoek de beste aanbieding die bij jouw reis past.

 

1. La Place Dagretour: 18 euro
Het grote voordeel van dit treinkaartje is dat het ook in de avondspits geldig is en dat de lunch is inbegrepen. Je koopt het bij de Spoordeelwinkel van NS. Dit is een e-ticket, dus je hoeft niet verplicht in- en uit te checken. Je kunt met de barcode van het ticket (dat je moet uitprinten) de poortjes openen.

2. 1 jaar 40% korting voor 29 euro
Krijg een jaar lang 40 procent korting op treinreizen in de daluren voor slechts 29 euro. Je mag dan ook drie medereizigers meenemen met 40% korting. 

3. Drie of vier dagen naar de Waddeneilanden
Wil je nog een paar dagen in eigen land op vakantie? Dat kan. Bij deze aanbiedingen is zowel de trein, de veerboot als de overnachting met ontbijt inbegrepen. Alleen de toeristenbelasting van maximaal 2 euro p.p.p.n. moet ter plekke betaald worden.

  • Texel: 3 dagen 81 euro p.p. /  4 dagen 106 euro p.p. (o.b.v. Fletcher. Pelikaan en Krim iets duurder)
  • Vlieland: 3 dagen: 105 euro p.p. / 4 nachten: 125 euro p.p. 
  • Terschelling: 3 dagen: 125 euro p.p. / 4 dagen 169 euro p.p. 

Er zijn overigens ook trein+hotel-aanbiedingen elders in Nederland. 

4. Euromast Rotterdam
Via de Spoordeelwinkel krijg je voor 25 euro een dagretour naar Rotterdam + e-ticket voor bus, tram en metro in Rotterdam (RET) + toegang tot de Euromast. 

5. Citytrip in eigen land
De Spoordeelwinkel van NS heeft verschillende dagje-uit-aanbiedingen in eigen land. Je krijgt dan niet alleen een treinkaartje, maar ook een lunch of iets extra´s in de stad die je wilt bezoeken. Voor deze steden is er nu een aanbieding:

  • Amsterdam met lunch
  • Delft met lunch bij De Waag
  • Den Haag met koffie en chocolade
  • Maastricht met koffie en Cannoli
  • Den Bosch met High Wine

6. Julianatoren / Thomas de Trein:
Leuk met kinderen: de Julianatoren in Apeldoorn, nu ook met shows met Thomas de Trein. Normaal betaal je 21,95 euro per persoon voor alleen de toegang tot Julianatoren. Nu reis je er met de bus en trein naar toe voor 30 euro (en natuurlijk is ook de terugreis met de trein en bus inbegrepen). Kinderen (t/m 11 jaar) betalen slechts 18 euro, ook inclusief trein en bus. Dus dat is al goedkoper dan de toegang los. Koop de aanbieding hier.

7. Combineer je eigen treinaanbieding
Op bijvoorbeeld Ticko.nl of Dagtickets.nl kun je een dagje uit met korting zoeken. Zo kun je al naar attractiepark Slagharen voor 13,50 euro in plaats van 27,50 euro. Dat kun je combineren met bijvoorbeeld een Blokker-treinkaartje, waardoor je voor 28,45 euro een leuk dagje weg hebt. Alleen de bus vanuit Hardenberg, Coevorden, Zwolle of Hoogeveen naar Slagharen is dan nog niet inbegrepen. Er zijn natuurlijk ook vele andere uitjes met korting waarbij je hetzelfde kan doen.

8. Rondvaart Den Bosch of Leiden
Voor 22 euro kun je naar Den Bosch of Leiden en genieten van een rondvaart door de grachten. Koop hier de Rondvaart Leiden of hier de Rondvaart Den Bosch.

9. GaiaZOO in Kerkrade
Wil je naar een dierenpark? Ga dan eens naar GaiaZOO in Kerkrade. Dit dierenpark werd vier keer verkozen tot Mooiste Dierentuin van de Benelux. De dierentuin viert samen met NS haar tienjarig bestaan met een leuke aanbieding. Trein + toegang voor 32 euro. 

10. SocialDeal-treinkaartje
SocialDeal heeft ook een treinkaartje: dit treinkaartje lijkt heel erg op de La Place Tour maar is alleen 1 euro duurder. Daarnaast is er geen lunch van La Place inbegrepen, maar van de Broodzaak.

Update: De Blokker aanbieding hebben we uit de top-10 gehaald omdat deze inmiddels verlopen is.