fbpx

Arriva veilt naam trein ten gunste van War Child

07 mrt 2013 11:03

Iedereen die altijd al de wens gehad heeft om zijn of haar (bedrijfs)naam op een trein te hebben staan heeft nu de kans om dit te realiseren! Arriva zet zich dit jaar in voor de actie ‘538 Voor War Child. De vervoerder doet dit door het beschikbaar stellen van een exclusief veilingitem, namelijk een naamsvermelding op een gloednieuwe Arriva-trein voor de volledige looptijd van het treinencontract tot en met 2025.

Tot en met 28 maart a.s. kunnen bedrijven en personen bieden via de online veiling van 538 voor War Child. De opbrengst van dit veilingitem wordt volledig gedoneerd aan War Child, om verlaten oorlogskinderen die er alleen voor staan weer een veilige plek te bieden.

Arriva heeft door het gehele land 100 treinen rijden die allemaal voorzien zijn van een naam. Om deze namen te kiezen organiseerde Arriva voor iedere regio waar zij het treinvervoer verzorgt een namenwedstrijd.

Speciaal voor de actie 538 voor War Child heeft Arriva één trein naamloos gelaten. De hoogste bieder krijgt een naamsvermelding op een gloednieuwe Arriva-trein, die rijdt op de Vechtdallijnen tussen Emmen en Zwolle. Deze naamsvermelding wordt in totaal viermaal afgebeeld.