fbpx

Bakker Bart treinkaartje: 19 euro (januari 2016)

VERLOPEN. Voordeelig met de trein, ook tijdens de avondspits? Dat kan met het Bakker Bart treinkaartje van de Spoordeelwinkel. Voor 19 euro reis je na 9:00 uur naar een treinstation naar keuze, en weer terug. In het weekend mag je ook voor 9:00 uur reizen. Dit treinkaartje betreft een e-ticket dat je zelf moet uitprinten.

Het Blokker Treinkaartje is weliswaar ongeveer vier euro goedkoper, maar daarmee kan je niet tijdens de avondspits reizen. Dat kan met het Bakker Bart Dagretour wel. Bovendien is de verkoopperiode iets ruimer (t/m 31 januari, OP = OP). De reisperiode is daarentegen weer iets korter (t/m 29 februari). Bij het Bakker Bart kaartje zijn ook een kaasbroodje en een frisdrank inbegrepen.

Wat is het goedkoopste treinkaartje voor uw reis? 

 

Het Bakker Bart treinkaartje is alleen online verkrijgbaar en het Blokker treinkaartje juist niet online verkrijgbaar. Na betaling krijg je een vouchercode per e-mail, die je op een moment naar keuze kan inwisselen. Dan pas bepaal je wie er gaat reizen, wanneer en op welk traject. Dat kan van en naar ieder station in Nederland. Vervolgens krijg je het e-ticket per e-mail. Deze moet je vervolgens nog wel uitprinten. Tonen op de smartphone is er dus nog niet bij.

Op het gekozen traject mag je met alle treinen reizen. Bij ICE en Intercity Direct moet je nog wel een toeslag betalen, maar je kunt uiteraard ook kiezen voor een trein zonder toeslag. In de Thalys is deze aanbieding niet geldig. Wel mag je gebruik maken van de treinen van Veolia, Arriva, Syntus, Connexxion of Breng, mits deze vervoerders (op een deel) van het door jouw gekozen traject rijden.

Wil je pas na 0:00 uur ´s nachts terugreizen? Geen probleem: het treinkaartje is tot 4:00 uur geldig. Controleer goed wanneer de laatste trein rijdt op jouw traject. (Die is er niet altijd na 0:00 uur).


Verdien een gratis dagkaart
Zie je een goedkoop treinkaartje waarmee je door heel Nederland kunt reizen en deze staat niet op onze website? Tip onze redactie dan via [email protected]. De eerste die de actie meldt krijgt een gratis treinkaartje. Check hier de voorwaarden. (Let op: er worden ook valse e-mails verzonden over gratis treinkaartjes. Daarmee hebben we niets te maken.)