Blijdorp met korting: soms al vanaf € 8,95

klok 01 jul 2018 1:03

Diergaarde Blijdorp is opnieuw verkozen tot mooiste dierentuin van de Benelux. En een dagje dierentuin wordt nog leuker met korting. Daarom hebben wij de mogelijkheden op een rij gezet.

ZOOmeravonden

Alle kortingsacties voor een dagje dierentuin vind je op de nieuwe website Dierentuin Korting. Op die site is ook een speciale pagina over de kortingen van Blijdorp. De hoogste kortingen kun je krijgen tijdens de zogenoemde ZOOmeravonden die in samenwerking met het AD worden georganiseerd. Op die dagen krijg je vaak (vanaf 15:00 uur) een korting die oploopt tot wel 65%. In 2018 betaalde je bijvoorbeeld 8,95 euro per persoon. Dierentuin Blijdorp sluit op die dagen pas om 21:30 uur.

De dierentuin

Bijzondere aan Blijdorp is dat het een ruim opgezette dierentuin is midden in een grote stad. Zo is Blijdorp bijvoorbeeld dubbel zo groot als de Amsterdamse dierentuin Artis. En dat is te merken aan de verblijven. De olifanten, gorilla’s, ijsberen en giraffen hebben bijvoorbeeld prachtige verblijven. Ook prachtig: het Oceanium, waar je door snelle haaien kunt bewonderen. Maar ook nieuwsgierige zeeschildpadden, speelse zeeleeuwen, pinguïns en allerlei andere kust- en oceaanbewoners.

De bekendste inwoner van Blijdorp: Bokito. Foto: (c) Blijdorp

Bereikbaarheid

Reis met de trein naar Rotterdam Centraal. Vanaf Rotterdam Centraal is het nog een kwartier lopen naar dierentuin Blijdorp (ingang Rivierenhal). Je kunt ook gebruik maken van RET buslijn 44. Die lijn heeft een halte bij de dierentuin. Wie wil lopen vanaf Rotterdam Centraal verlaat het station via de achterzijde en volgt het spoor aan de linkerzijde.  Kies je voor de trein? Dan kun je samen met twee personen al reizen vanaf 14,50 euro. Via onze prijsvergelijker vind je altijd het voordeligste treinkaartje. Natuurlijk kun je ook met de auto naar Blijdorp. Dan is de ingang bij het Oceanium het handigst. Vlakbij de A13 en A20. Als je kiest voor de auto komen er wel parkeerkosten bij: 8,50 euro per auto.

Blijdorp tarieven

Blijdorp met korting is dus mogelijk, soms al tijdelijk vanaf 8,95 euro. Normaal kost een toegangskaartje 23 euro. Check hier alle kortingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.