Blijdorp met korting op 19 en 27 juli: € 8,95 (vanaf 15u)

klok 01 jul 2018 1:03

Diergaarde Blijdorp is opnieuw verkozen tot mooiste dierentuin van de Benelux. En een dagje dierentuin wordt nog leuker met korting. En dat komt goed uit, want op donderdag 19 juli en vrijdag 27 juli kun je nu voor slechts 8,95 euro naar de dierentuin. Dat komt neer op een korting van 65%!

Info & Bestel

De korting bij Blijdorp is alleen online beschikbaar via de website van Uitjekrant, een initiatief van onder andere het Algemeen Dagblad en een aantal regionale kranten. Er zit nog wel een klein addertje onder het gras: per bestelling komen er eenmalig 1,50 euro boekingskosten bij, en je kunt alleen naar binnen vanaf 15:00 uur. De dierentuin is echter op beide avonden geopend tot en met 22:00 uur. Het gaat om een zogenoemde ZOOmeravond. Normaal betaal je 23 euro voor een toegangskaartje.

De dierentuin

Bijzondere aan Blijdorp is dat het een ruim opgezette dierentuin is midden in een grote stad. Zo is Blijdorp bijvoorbeeld dubbel zo groot als de Amsterdamse dierentuin Artis. En dat is te merken aan de verblijven. De olifanten, gorilla’s, ijsberen en giraffen hebben bijvoorbeeld prachtige verblijven. Ook prachtig: het Oceanium, waar je door snelle haaien kunt bewonderen. Maar ook nieuwsgierige zeeschildpadden, speelse zeeleeuwen, pinguïns en allerlei andere kust- en oceaanbewoners.

De bekendste inwoner van Blijdorp: Bokito. Foto: (c) Blijdorp

Bereikbaarheid

Reis met de trein naar Rotterdam Centraal. Vanaf Rotterdam Centraal is het nog een kwartier lopen naar dierentuin Blijdorp (ingang Rivierenhal). Je kunt ook gebruik maken van RET buslijn 44. Die lijn heeft een halte bij de dierentuin. Wie wil lopen vanaf Rotterdam Centraal verlaat het station via de achterzijde en volgt het spoor aan de linkerzijde.  Kies je voor de trein? Dan kun je samen met twee personen al reizen vanaf 14,50 euro. Via onze prijsvergelijker vind je altijd het voordeligste treinkaartje. Natuurlijk kun je ook met de auto naar Blijdorp. Dan is de ingang bij het Oceanium het handigst. Vlakbij de A13 en A20. Als je kiest voor de auto komen er wel parkeerkosten bij: 8,50 euro per auto.

Blijdorp tarieven

Blijdorp met korting is dus mogelijk, tijdelijk vanaf 8,95 euro. Normaal kost een toegangskaartje 23 euro. De toegangskaarten met toegang zijn alleen verkrijgbaar via Uitjekrant. Het betreft een e-ticket.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.