fbpx

Blijdorp met korting: nu € 10,-

19 jul 2019 13:03

Diergaarde Blijdorp is opnieuw verkozen tot mooiste dierentuin van de Benelux. En een dagje dierentuin wordt nog leuker met korting. Op 8 en 9 augustus en 6 september is het weer zover: de Blijdorp ZOOmeravonden met forse korting. Deze dagen betaal je slechts 10 euro voor een toegangskaartje.

ZOOmeravonden

Op 8 en 9 augustus 2019 en op 6 september 2019 kun je naar Blijdorp voor slechts 10 euro. Je bespaart daarmee 14,50 euro per persoon, dat komt neer op een korting van 60%! Wat je wel moet weten, je kunt pas naar binnen vanaf 15:00 uur ‘s middags. De dierentuin sluit op genoemde dagen pas om 22:00 uur. Dus je hebt dan nog steeds zeven uur de tijd om Blijdorp te bezoeken. Vorig jaar was de korting bij Blijdorp nog hoger, toen bedroeg de prijs slechts 8,95 euro per persoon. Alhoewel het nu duurder is geworden, kunnen we nog steeds spreken van een zeer goede deal.

De dierentuin

Bijzondere aan Blijdorp is dat het een ruim opgezette dierentuin is midden in een grote stad. Zo is Blijdorp bijvoorbeeld dubbel zo groot als de Amsterdamse dierentuin Artis. En dat is te merken aan de verblijven. De olifanten, gorilla’s, ijsberen en giraffen hebben bijvoorbeeld prachtige verblijven. Ook prachtig: het Oceanium, waar je door snelle haaien kunt bewonderen. Maar ook nieuwsgierige zeeschildpadden, speelse zeeleeuwen, pinguïns en allerlei andere kust- en oceaanbewoners.

De bekendste inwoner van Blijdorp: Bokito. Foto: © Blijdorp

Bereikbaarheid

Reis met de trein naar Rotterdam Centraal. Vanaf Rotterdam Centraal is het nog een kwartier lopen naar dierentuin Blijdorp (ingang Rivierenhal). Je kunt ook gebruik maken van RET buslijn 44. Die lijn heeft een halte bij de dierentuin. Wie wil lopen vanaf Rotterdam Centraal verlaat het station via de achterzijde en volgt het spoor aan de linkerzijde.  Kies je voor de trein? Dan kun je samen met twee personen al reizen vanaf 14,50 euro. Via onze prijsvergelijker vind je altijd het voordeligste treinkaartje. Natuurlijk kun je ook met de auto naar Blijdorp. Dan is de ingang bij het Oceanium het handigst. Vlakbij de A13 en A20. Als je kiest voor de auto komen er wel parkeerkosten bij: 8,50 euro per auto.

Blijdorp tarieven

Blijdorp met korting is dus mogelijk. Normaal kost een toegangskaartje 23,50 euro online, of 24,50 euro aan de kassa. Wil je weten of we een korting missen? Kijk dan op de website Dierentuin Korting. Op die site is ook een speciale pagina over de kortingen van Blijdorp.