fbpx

Dagje Londen met de bus: € 39 (retour)

01 jul 2017 13:48

Een dagje naar Londen? Met de bus kan dat voor € 38,95 retour. Elke maandag, donderdag en zaterdag kun je in juli en augustus voor dat bedrag de Britse hoofdstad bezoeken.

Info & Reserveren

Natuurlijk gaat onze eerste keus uit naar de trein. Maar met de trein, ben je vele malen meer kwijt. Daarom dat we deze aanbieding delen, te koop via Actie van de Dag. De busreizen worden verzorgt door Slangen Reizen. Die krijgt op Reisgraag een beoordeling van een 7,7 uit 1681 reviews, een prima beoordeling. Zelfs nog een fractie hoger dan het bekende OAD.

Hoe werkt het?
Op Actie van de Dag kun je deze aanbieding kopen, en kies je direct de dag dat je Londen wil bezoeken.

Wat is het reisschema?
Je vertrekt al de avond vóór de uitgekozen dag. In Nederland zijn er diverse opstappunten. In de nacht rijdt de bus naar Londen en maakt gebruik van de ferry of de Kanaaltunnel. In Londen krijg je eerst een korte stadsrondrit langs de beroemde bezienswaardigheden zoals het London Eye, Tower Bridge, Buckingham Palace en de Big Ben. Al merkt de maatschappij wel op dat de stadsrondrit door Londen onder voorbehoud is. Daarna zal de chauffeur je afzetten bij Victoria Embankment. Je hebt minimaal 9 uur vrije tijd in Londen, belooft Slangen Reizen. Daarna gaat de reis in de nacht weer terug naar Nederland, waar je de volgende ochtend arriveert.

Wat moet ik verder nog weten?
Natuurlijk moet je een identiteitskaart of paspoort meenemen. Kies je Groningen, Heerenveen of Leeuwarden als opstapplaats? Dan geldt er een toeslag van €12,50 per persoon. Bij Actie van de Dag kun je de opstaptijden en locaties vinden, dat zijn richttijden die gewijzigd kunnen worden.

1 gedachte aan “Dagje Londen met de bus: € 39 (retour)”

  1. Muhammad Abdi Haryono schreef:

    Do we need to arrange Visa for this?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *