fbpx
Foto: archief

Dagretour + 2 e-books voor 25 euro (september 2014)

Spoordeelwinkel van NS heeft weer een leuke actie. Voor 25 euro koop je een dagretour tussen twee Nederlandse stations en mag je 2 e-books bij Bol.com uitzoeken, ter waarde van € 19,98. De treinactie is te koop t/m 30 september 2014, de treinreis moet plaats vinden voor 31 oktober 2014. De reis mag op werkdagen niet voor 9:00 uur beginnen.

Als je van de aanbieding gebruik maakt, krijg je een vouchercode voor een e-ticket. Op internet kun je daarmee een e-ticket aanmaken tussen twee Nederlandse stations. Het maakt daarbij niet uit of er wel of geen rechtstreekse trein rijdt tussen de twee stations. De treinreis mag op maandag t/m vrijdag niet voor 9:00 uur beginnen. Op zaterdag en zondag mag dat wel. 

Als op een deel van jou route treinen rijden van Arriva, Breng, Connexxion, Veolia of Syntus mag je die ook gebruiken. De Thalys mag je niet gebruiken. Tussen Schiphol en Rotterdam moet je bij Intercity Direct wel een toeslag betalen. Dat geldt ook bij ICE International. Als je een toeslag wilt uitsparen gebruik je de reguliere intercity.

Je hebt voor deze aanbieding dus geen ov-chipkaart nodig. Met het e-ticket kun je indien nodig de ov-chipkaartpoortjes openen (de breedste poortjes). Als de poortjes gewoon open staan, of er zijn geen poortjes, hoef je niet in- of uit te checken. Handig dus.

De e-books kan je uitzoeken bij Bol.com. Je kiest uit 15 bestsellers van auteurs als Tess Gerritsen, John Williams en Sophie Kinsella. Van romans tot spanning en van waargebeurde verhalen tot young adult. Lezen van A naar B én weer terug, dat maakt je treinreis nog leuker!

Ook met het e-ticket kun je een ov-chipkaartpoortje openen