fbpx

Diner met treinkaartje: 34 euro

02 feb 2016 16:04

Een treinkaartje, inclusief 3-gangendiner? Dat is tijdelijk mogelijk dankzij een aanbieding van de Spoordeelwinkel. Voor slechts 34 euro heb je een diner bij Humphreys, inclusief treinkaartje (dagretour).

De aanbieding wordt verkocht alleen in februari, tot en met 31 maart heb je vervolgens de tijd om er ook gebruik van te maken. 18 vestigingen van Humphreys doen mee, maar je moet vooraf wel telefonisch of online reserveren. En: het treinkaartje is alleen geldig op de dag dat je dineert. Het gaat om een dagretour.

Andere details van de aanbieding:

  • Maandag t/m vrijdag mag je alleen na 9.00 uur met de trein. Op zaterdag en zondag mag je ook voor 9.00 uur met de trein.
  • Het treinkaartje betreft een dagretour. Bij het verzilveren kies je het start- en eindstation van de treinreis. Op dat traject mag je een retourtje maken. Het maakt daarbij niet uit of je wel of niet moet overstappen.
  • Je treinkaartje is geldig in alle treinen op de route, alleen niet bij Thalys. Verder heb je bij Intercity Direct (traject Schiphol – Rotterdam v.v.) en ICE nog een toeslag nodig, maar je kunt uiteraard ook kiezen voor de toeslagvrije treinen.
  • Indien op je route treinen rijden van andere vervoerders, zoals Arriva, Breng, Connexxion, Veolia en Syntus, kun je ook daarvan gebruik maken.
  • Voor sommige gerechten wordt een toeslag gerekend.
  • 34 euro is op basis van een 2e klas treinkaartje. Voor 41,50 reis je 1e klas, inclusief diner.

Verdien een gratis dagkaart
Zie je een goedkoop treinkaartje waarmee je door heel Nederland kunt reizen en deze staat niet op onze website? Tip onze redactie dan via [email protected]. De eerste die de actie meldt krijgt een gratis treinkaartje. Treinacties van de Spoordeelwinkel zijn uitgezonderd. Check hier de voorwaarden. (Let op: er worden ook valse e-mails verzonden over gratis treinkaartjes. Daarmee hebben we niets te maken.)


Gratis nieuwsbrief goedkope treinkaartjes
Ongeveer 1x per maand