fbpx

Etos: 2 NS-dagkaarten voor 20 euro geldig na 11:00 uur

In 2017 zal ETOS ook weer treinkaartjes gaan verkopen, vanaf eind maart.

ARCHIEF. Vanaf maandag 14 maart 2016 kun je bij ETOS terecht voor goedkope treinkaartjes. Voor 19,90 euro koop je twee superdal-dagkaarten. Omgerekend betaal je dus 9,95 euro per treinkaartje. Deze zijn alleen geldig na 11.00 uur, ook in het weekend. 

Deze keer mag je de treinkaartjes ook los van elkaar gebruiken. Dus je kunt de deal gebruiken om samen op pad te gaan, of je kunt op twee dagen naar keuze na 11:00 uur onbeperkt treinen. Samen reizen is dus niet meer verplicht, zoals bij de eerste ETOS-treinactie.

In de folder van ETOS staat het niet vermeld, maar de treinaanbieding is NIET geldig op 27 april. Dat bevestigt NS tegenover Treinreiziger.nl. Inmiddels heeft ETOS die voorwaarden ook online toegevoegd. Op Koningsdag willen al dusdanig veel mensen met de trein, dat acties niet te gebruiken zijn op deze dag. De treinreis moet plaats vinden voor of op 22 mei. Je kunt de NS-dagkaarten dus ook gebruiken voor een reisje in de mei-vakantie.

Het gaat bij deze actie niet om een reguliere dagkaarten, maar om een superdaldagkaart. Dat betekent concreet dat je het treinkaartje NIET voor 11.00 uur mag gebruiken. Ook in het weekend geldt deze beperking. Door deze beperking is het treinkaartje extra scherp geprijsd. Wil je vanaf 9.00 uur kunnen reizen, of in het weekend heel de dag? Dan kun je hier een dagretour kopen voor 19 euro.

De treinkaartjes zijn geldig tot de laatste trein van de dag, ook na 0.00 uur. Bij NS loopt de dag door tot 4.00 uur ´s ochtends. Voor deze aanbieding geldt OP = OP. 27 maart eindigt in elk geval de verkoopperiode. Je kunt de treinactie niet kopen bij ETOS-winkels op NS-stations. De actie wordt alleen via de winkel verkocht.

Zoals gebruikelijk kun je met het ETOS-treinkaartje niet met Thalys reizen. Wel is het treinkaartje geldig in alle treinen van Veolia, Syntus, Connexxion, Breng en Arriva. En natuurlijk in de NS-treinen. Indien je kiest voor Intercity Direct (Schiphol – Rotterdam v.v.) of ICE dien je naast het ETOS-treinkaartje nog een toeslag te kopen. Uiteraard kun je ook gewoon kiezen voor de reguliere toeslagvrije intercity.

Deze actie is als eerste gemeld door Iris Tuinder, foto van de folder is aangeleverd door Patrick Mol.

Wat is het goedkoopste treinkaartje voor uw reis? 

Verdien een gratis dagkaart
Zie je een goedkoop treinkaartje waarmee je door heel Nederland kunt reizen en deze staat niet op onze website? (Check deze pagina eerst.) Tip onze redactie dan via [email protected]. De eerste die de actie meldt krijgt een gratis treinkaartje. Treinacties van de Spoordeelwinkel zijn uitgezonderd. Check hier de voorwaarden. (Let op: er worden ook valse e-mails verzonden over gratis treinkaartjes. Daarmee hebben we niets te maken.)


Gratis nieuwsbrief goedkope treinkaartjes
Ongeveer 1x per maand

ETOStreinkaartje2.JPG

0 0 stemmen
Artikel waardering
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Matthew van Ek
7 jaren geleden

Hallo. Waarom reageert niemand op mijn vraag?. Want ik vroeg hoe het nou zat met die mmereiskaart van de Etos/NS kaartje. Kan ik me gewoon inchecken op Utrecht centraal?. En samen met mijn vriendin die vanaf Leiden centraal komt meereizen?. Ik hoop voor u NS dat u reageert deze keer. Want anders ga ik een klacht doen bij u. Gr. Matthew van Ek

corien spoon
7 jaren geleden

waar kan ik de unieke wincode kwijt? krijd de site er niet voor op http://www.ns.nl/etos waar k mijn code kan invullen.
hartelijk dank als u mij het antwoord stuurt.

R.G. van Middelkoop
6 jaren geleden

Jammer dat je pas vanaf 11.00 mag reizen. Daar heb je niet veel aan voor een dagje uit als je vanuit het noorden of zuiden pas na de middag ergens midden in het land arriveert. Waarom niet na 09.00 reizen. Ander nadeel is dat de anonieme en zeer gemakkelijke papieren incheck-kaartjes steeds meer verdwijnen, nu ook al bij Kruidvat. Zo gemakkelijk en voor iedereen. De laatste aanbieding van AH gaf ook een en al problemen bij een poging een print te maken. AH had al veel klachten gehad. Nee het mapje met papieren incheck-kaartje is voor iedereen te preferen boven de de andere manieren van verkrijgen. En ik ben ervaren met computers dus dat is het niet. Hoop dat Blokker wel bij de papieren kaartjes blijft.