fbpx

Fyra via internet is goedkoper dan reguliere trein

07 apr 2010 7:38

Het gebrek aan interesse voor hogesnelheidstrein Fyra heeft ook een voordeel. Daardoor zijn goedkope tickets zelfs op de dag van vertrek nog voor iedere trein beschikbaar. Het "Super-Discount" tarief is ongeveer de helft goedkoper dan een normaal Fyra ticket en zelfs een paar euro goedkoper dan een kaartje voor de reguliere trein.

Een enkeltje Amsterdam – Rotterdam via de reguliere trein kost € 13,50. Wie zijn kaartje wil opwaarderen voor de Fyra betaalt € 20,90. Tenzij reizigers online via NS International een Super-Discount ticket kopen, dan betalen zij slechts de helft (€ 10,50). Zelfs op de dag van vertrek is in iedere trein het goedkope tarief – dat in beginsel beperkt beschikbaar is – verkrijgbaar. Voor reizigers met een voordeelurenkaart is de reguliere trein overigens wel twee euro goedkoper.

Het goedkope tarief is uitsluitend online verkrijgbaar en is enkel geldig in de geselecteerde trein. Een uur eerder of later vertrekken is er niet bij. Wel is het mogelijk om een uur voor vertrek het goedkope kaartje online te boeken. Het ticket kan de reiziger vervolgens zelf uitprinten.

Reizen met de Fyra? Bekijk info over Fyra Treintickets.