fbpx

Goedkoop met de trein naar België

Er is weer een actie om goedkoop per trein naar België te reizen. Ook in de zomer van 2013 is deze actie geldig! Reis 1e klas vanaf ieder Nederlands station naar ieder Belgisch station. Prijs? € 29 per enkele reis.

In de tweede klas is de aanbieding momenteel niet beschikbaar. Om van de aanbieding gebruik te kunnen maken moet er via Roosendaal de grens worden gepasseerd. De aanbieding is te gebruiken van 1 juli t/m 31 augustus 2013. U moet minimaal drie dagen voor vertrek uw treinticket kopen. Extra voordeel: in Rotterdam, Amsterdam en Schiphol heeft u met een 1e klas internationaal treinticket ook toegang tot de NS International Lounge. In Belgie is de aanbieding ook te boeken, via B-Europe.

De actie in detail:

  • Koop via nsinternational.nl of B-Europe een e-ticket van Nederland naar België of visa versa.
  • Aanbieding is op basis van een enkele reis in de 1e klas via de grensovergang bij Roosendaal. Er kan dus niet via Maastricht of per Thalys gereisd worden.
  • Koop minimaal 3 dagen voor vertrek uw treinticket. Het actietarief is te boeken tot en met 28 augustus.
  • Reisperiode: 1 juli 2013 t/m 31 augustus 2013.
  • Annuleren of omwisselen is niet mogelijk. Geen extra korting / combinatie met reductiekaarten mogelijk. Wie een voordeelurenkaart heeft, heeft dus geen extra voordeel.

Dit artikel toonde aanvankelijk een treinaanbieding uit 2012. Die actie is verlopen. De tekst is nu aangepast naar een vergelijkbare actie voor de zomer van 2013. In 2012 was de actie nog iets voordeliger: 25 euro per enkele reis, en was de actie ook voor juli al beschikbaar (uitsluitend in het weekend).