fbpx
Foto via Shutterstock / Archief.

Goedkoop treinkaartje februari 2017: 19 euro

Deze actie is voorbij. Vind een alternatief via onze prijsvergelijker

De Spoordeelwinkel verkoopt ook deze week leuke treinacties. Bijvoorbeeld voor een dagretour voor een traject naar keuze voor 19 euro. Inbegrepen is bovendien een kopje koffie en een versnapering bij Bakker Bart. Wil je 1e klas reizen? Dan betaal je 26 euro.

Info & Bestel

De aanbieding is alleen verkrijgbaar in februari. De reis moet plaatsvinden in februari of maart. Doordeweeks mag de treinreis alleen na 9:00 uur beginnen, in het weekend mag je heel de dag op pad. Je mag reizen tot en met de laatste trein (tot uiterlijk 4:00 uur).

De treinaanbieding is geldig bij alle vervoerders in Nederland, uitgezonderd Thalys. Bij ICE en Intercity Direct (traject Schiphol – Rotterdam en v.v.) moet je naast dit treinkaartje nog wel een toeslag kopen. Je kunt natuurlijk ook wachten tot de reguliere intercity, daarvoor betaal je geen toeslag.

Op de dag van de treinreis mag je bij Bakker Bart ook een kopje koffie of thee halen en een zoete lekkernij bij Bakker Bart. Daarvoor krijg je een apart PDF bij je bestelling. Het treinkaartje wordt geleverd als voucher, die dien je online te verzilveren. Na verzilveren krijg je het treinkaartje per e-mail geleverd. Vergeet het kaartje niet uit te printen, tonen op je smartphone is niet voldoende.

Dit is niet de enige aanbieding deze maand. Je kunt ook voordelig twee enkele reizen kopen, of een dagkaart. Test in onze nieuwe prijsvergelijker welk treinkaartje voor jouw het voordeligst is.