fbpx

Goedkoop treinkaartje met appelflap: 18 euro (oktober 2015)

Maak een treinreis door Nederland, en geniet van een kopje koffie met een appelflap. Dat kan voor slechts 18 euro met de Bakker Bart aanbieding van de spoordeelwinkel. Het goedkope treinkaartje is te koop in oktober, reizen kan in oktober en november. 

Het voordelige treinkaartje wordt geleverd als e-ticket. Daarnaast krijg je een apart e-ticket voor de appelflap en koffie. Na aankoop van deze actie krijg je eerst een vouchercode, die kan je op elk gewenst moment (binnen de genoemde periode) verzilveren. Pas bij het verzilveren kies je de reisdatum en het reistraject (het betreft een dagretour voor een traject naar keuze). Bij het verzilveren geef je ook aan wie op pad gaat met het treinkaartje. Je moet bij controle een identiteitsbewijs kunnen tonen en het e-ticket (geprint).

Welke treinaanbieding past het beste bij jouw reis?

 

Zoals bij de meeste aanbiedingen mag je doordeweeks niet voor 9:00 uur op pad. In het weekend zijn er geen tijdsbeperkingen. Je mag reizen met alle treinen op jouw traject, uitgezonderd Thalys. Bij ICE en Intercity Direct (traject Schiphol – Rotterdam v.v.) moet je nog wel een toeslag betalen. Je treinkaartje is daarnaast dus ook geldig bij Arriva, Connexxion, Veolia, Syntus en Breng. 

Bij gebruik van Adblocker kan verkoopinformatie wegvallen uit dit artikel.

Ontvang iedere maand de beste treinaanbiedingen per e-mail