fbpx

Goedkoop treinkaartje via SocialDeal

Dit keer heeft SocialDeal een treinaanbieding: voor 19 euro krijg je bij de dealsite een voucher voor een 2e klas dagretour. Bovendien is ook een eenvoudige lunch bij de Broodzaak inbegrepen. De actie is beschikbaar tot en met 13 september 2015, mits op voorraad (OP = OP). De reis moet plaatsvinden voor of op 29 november 2015.

Welke aanbieding past bij jou het beste? Check het!

 

Hoe wekt het?
Je koopt de actie via SocialDeal, 19 euro per kaartje. Vervolgens ga je naar ns.nl/socialdeal. Het lijkt even alsof je opnieuw 19 euro moet betalen, maar als je de vouchercode invult die je van SocialDeal hebt gekregen wordt het bedrag alsnog 0 euro. Je krijgt dan opnieuw een vouchercode. Die kan je dan omwisselen bij NS. Check natuurlijk verder goed de pagina van SocialDeal. Je treinkaartje wordt geleverd als e-ticket en is persoonsgebonden. Pas bij het verzilveren hoef je aan te geven tussen welke twee Nederlandse stations jij het treinkaartje gaat gebruiken.

Is dit kaartje ook geldig bij andere vervoerders?
Ja, dit treinkaartje is niet alleen geldig bij NS maar ook bij Veolia, Syntus, Connexxion, Breng en Arriva. Dat geldt echter alleen als die vervoerders treinen hebben rijden op (een deel van) jouw gekozen traject. Tussen Schiphol en Rotterdam v.v. moet je bij Intercity Direct wel een toeslag betalen. Ook voor ICE moet je een toeslag binnen Nederland betalen. Alleen in de Thalys is je treinkaartje niet geldig.

Wanneer komen er nieuwe aanbiedingen?
Meld je hieronder aan voor onze speciale treinactie-nieuwsbrief!