fbpx

Goedkope treinkaartjes: Avondretour voor 5 euro (april 2015)

Tijdelijk is het avondretour terug! Reis je na 18.30 uur ´s avonds, dan kun je in april voor slechts 5 euro met de trein retour. Het goedkope treinkaartje is alleen online beschikbaar via de Spoordeelwinkel van NS, en is uitsluitend te koop in april 2015. Let op: er is een beperkte voorraad. Op = op.  Op Facebook geven we vijf keer gratis een avondretour weg.
 

UPDATE: 14 APRIL AVONDRETOUR IS (OPNIEUW) UITVERKOCHT. 

Het avondretour is geldig vanaf 18.30 uur ´s avonds tot de volgende ochtend 4.00 uur. De reis moet plaatsvinden in april of mei, maar mag niet plaatsvinden op 27 april. Met name in het weekend rijden er op veel trajecten extra late avondtreinen of nachttreinen. Zo kun je dus heel voordelig vanuit Eindhoven een avondje stappen in Amsterdam. Normaal kost een retourtje Amsterdam – Eindhoven bijna veertig euro!

Het avondtreinkaartje wordt uitsluitend aangeboden als retourtje, maar je kunt het natuurlijk ook als enkele reis gebruiken. Handig als je ´s avonds een lange reis wilt afleggen. Tip: gebruik altijd vooraf de reisplanner om te zien tot hoe laat de trein rijdt. Op een enkel traject (Rotterdam – Den Haag – Leiden – Schiphol – Amsterdam – Utrecht) rijden er altijd treinen.

Het treinkaartje wordt geleverd als e-ticket. Die moet je zelf uitprinten en meenemen. Ook moet je een identiteitsbewijs meenemen, want het avondretour is persoonsgebonden.