fbpx
Afbeelding: Archief

Goedkope treinkaartjes en uitjes: maart 2015

Ook deze maand zijn er weer volop mogelijkheden om goedkope treinkaartjes te vinden. Zeker als je een dagje erop uit wil om een stad of een attractie te bezoeken. Er is op dit moment een dagkaartactie beschikbaar. Ook zijn er acties om goedkoop een dagretour te kopen. De meeste aanbiedingen lopen via de Spoordeelwinkel.

De top-treinaanbiedingen van maart:

1. AH Dagkaart voor 17 euro
Dagje met de trein kriskras door Nederland? Dat kan met de AH Dagkaart. De verkoop start 9 maart. Bij deze actie geldt op = op. Om de dagkaart te kunnen kopen moet je de AH Bonusfolder meenemen. De dagkaart wordt geleverd als e-ticket.

2. Dagretour voor 2 personen (18 euro p.p.) inclusief koffie met gebak
Voor 36 euro krijg je een voucher voor een dagretour voor twee personen naar keuze. De reis moet plaatsvinden tussen twee Nederlandse stations en de reis moet na 9.00 uur beginnen. Alleen op zaterdag en zondag mag er voor 9.00 uur gereisd worden. Deze aanbieding is heel de maand maart te koop, de reis moet in maart of april plaats vinden. Alleen op Koningsdag (27 april) is deze aanbieding niet geldig. Koffie en gebak krijg je bij La Place. Bij La Place Express op stations krijg je echter geen gebak maar een gevulde koek of appelflap.

3. Seizoensretour: 3 treinkaartjes voor het weekend voor 33 euro
Het Seizoensretour is misschien wel de goedkoopste treinactie die we de afgelopen maanden hebben gezien. Omgerekend betaal je slechts 11 euro per 2e klas treinkaartje, of 14,33 euro voor een 1e klas treinkaartje. Nadeel is wel dat je het seizoensretour alleen in het weekend mag gebruiken. De drie treinkaartjes zijn elk aan een seizoen gekoppeld (voorjaar, zomer en najaar). Zie Spoordeelwinkel.nl of check onze pagina Seizoensretour.

4. Dagje Amsterdam. Treinkaartje + attractie.
Iedere maand zijn er acties om een attractie voordelig te bezoeken in Amsterdam. Zo kun je naar het Joods Museum voor 28 euro. Dat is niet alleen inclusief treinkaartje, maar ook inclusief GVB tram + bus dagkaart. Maar er zijn meer acties. 

5. Bezoek Haarlem, Maastricht, Den Bosch, Rotterdam of Zwolle
Ontdek Nederland per trein. Bijvoorbeeld de oude historische binnenstad van Haarlem. Voor 23 euro heb je een treinkaartje inclusief Lunch bij DIJKERS. Wil je liever naar Den Bosch en een rondvaart maken door de grachten? Dat kan voor 22 euro. Verder is er een actie voor een dagje Maastricht en een dagje Zwolle. Vaste klanten van NS krijgen bovendien extra korting voor een dagje Rotterdam.

6. Ga naar een attractie of museum. Bijvoorbeeld Tikibad, Aviodrome of het Oudheden museum
De Spoordeelwinkel van NS heeft ook hele leuke uitjes met attracties. Zo reis je bijvoorbeeld voor 27 euro per trein naar Den Haag, inclusief busrit naar Duinrell en een bezoek aan het Tikibad. Het Rijksmuseum voor Oudheden in Leiden bezoek je al voor 24 euro, uiteraard inclusief treinkaartje. Het Aviodrome in Lelystad is natuurlijk ook een leuk uitje. Volwassenen betalen 29 euro, kinderen 14 euro. Niet alleen de trein is inbegrepen, ook de Connexxion bus naar het Aviodrome. 

7. Lekker eten in Alkmaar
Ga een dagje naar Alkmaar en sluit de dag af met een lekker diner. Bij de Spoordeelwinkel van NS betaal je slechts 29 euro voor een treinkaartje + diner.

Bij alle acties wordt het treinkaartje geleverd als e-ticket. Die moet je zelf uitprinten. Reizen mag op maandag t/m vrijdag alleen na 9.00 uur. In het weekend zijn er geen tijdsbeperkingen. Lees verder ook de actievoorwaarden per aanbieding.