fbpx

Gratis samen eerste klas naar Berlijn (14 – 18 juni)

De pech van de één, kan het geluk van de ander worden. Dat geldt letterlijk voor de gratis eerste klas treintickets naar Berlijn, die treinreiziger.nl nu in de aanbieding heeft. Wie van maandag 14 tot en met vrijdag 18 juni naar Berlijn wil, kan de gratis treintickets krijgen!

De eerste klas treintickets komen van reiziger Frank uit Delft. Hij wil binnenkort naar Berlijn, maar bestelde treintickets voor de verkeerde data. Helaas bleek hij anders dan hij wilde, een Super-Discount aanbieding te hebben gekocht, waardoor de data niet meer te wijzigen zijn. Na zijn eerdere negatieve ervaringen met de NS klantenservice, heeft hij besloten geen klacht bij NS International in te dienen. Daardoor heeft treinreiziger.nl de tickets met een waarde van € 360 euro voor een klein prijsje weten over te nemen, om deze ter promotie van onze website gratis weg te geven.

Hoe kom ik in aanmerking voor de gratis treintickets?

  • Stuur een e-mail naar actie@treinreiziger.nl (update: reageren niet meer mogelijk).
  • Als je de treintickets krijgt, gaan we er vanuit dat je daadwerkelijk naar Berlijn gaat.
  • Als je de tickets krijgt, vragen we je een kort reisverslag (bijv. één A4´tje) en een paar foto´s te maken. Deze plaatsen we op treinreiziger.nl.
  • Het is kort dag: dus we verwachten beperkt aantal reacties. Bij meerdere reacties kijken we eventueel naar motivatie en / of loten we wie de winnaar wordt. 

Wat krijg ik precies?

  • Twee treintickets in de eerste klas naar Berlijn. Heenreisdatum: 14 juni, terugreisdatum: 18 juni. De treintickets zijn treingeboden, dus je kunt alleen met de geselecteerde trein.
  • Het treinticket is geldig tussen Rotterdam – Amersfoort – Deventer – Hengelo – Berlijn. Mocht je ergens anders wonen, dan kan het zijn dat je een ticket naar Amersfoort, Deventer of Hengelo moet kopen.