fbpx

Gratis treinreizen met boekenweekgeschenk op 15 maart

Ook dit jaar mogen lezers op de laatste dag van de boekenweek (zondag 15 maart) gratis met de trein. Het Boekenweekgeschenk 2015 (Getiteld: De zomer hou je ook niet tegen) is op die dag geldig als 2de klas treinkaartje in alle Nederlandse treinen (uitgezonderd Thalys; voor Intercity Direct en ICE is een toeslag verschuldigd).

Het Boekenweekgeschenk is dit jaar geschreven door Dimitri Verhulst en wordt deze week gratis verstrekt aan wie voor minimaal 12,50 euro boeken koopt. Wie het Boekenweekgeschenk gebruikt als treinkaartje hoeft niet in- en uit te checken. Op een aantal stations zijn de poortjes echter al gesloten. Met de QR-code van het boekje kunnen de poortjes worden geopend. 

  • Nog niet in het bezit van het Boekenweekgeschenk? Ook bij aankopen via Bol.com (minimaal 12,50 euro) krijg je het Boekenweekgeschenk gratis. (Onze eigen treinwebshop.nl doet niet mee.)

Let op: de ervaring van voorgaande jaren leert dat het op boekenweekzondag erg druk kan zijn. Bovendien wordt er op sommige trajecten gewerkt aan het spoor.