fbpx

Kruidvat: stedentrip met slaaptrein vanaf € 149 p.p.

Dit keer biedt Kruidvat geen goedkope treinkaartjes om Nederland te verkennen, maar om op een buitenlandse stedentrip te gaan. Het gaat om een beperkt aantal vertrekdagen per bestemming. Naar Praag is een 5-daagse reis te boeken vanaf € 149. Naar Wenen vanaf € 229, Venetië vanaf € 199. Daarnaast is het mogelijk om voordelig Milaan en Verona te bezoeken.

Veel toeslagen

De treinreizen gaan met de particuliere nachttrein van Green City Trip. Green City Trip rekent normaal gesproken een toeslag voor beddengoed in de trein, maar doet dat niet bij de Kruidvat deal. De genoemde prijs is exclusief ontbijt- en snackpakket van € 29 p.p. Ook komen er € 9,95 boekingskosten bij, bijdrage SGR € 5 p.p. en bijdrage calamiteitenfonds van € 2,50. De prijs is gebaseerd op een ligcoupé voor zes personen. Wil je een 4-persoonscoupé? Dan betaal je per persoon een toeslag van € 49.

Reizen zonder toeslag

Vanuit Treinreiziger.nl bieden we via Treinrondreis.nl ook pakketreizen aan. Natuurlijk zijn wij meer enthousiast over onze eigen reizen, maar daarin zijn we uiteraard niet geheel onafhankelijk. Via Treinrondreis.nl is een 5-daagse Stedentrip Wenen te boeken in het ligrijtuig (met maximaal vier personen in een coupé) vanaf € 242,50. Een ander voordeel is dat dagelijks vertrek mogelijk is. Wel zijn de plekken rondom de weekenden en de vakanties helaas snel uitverkocht.

Treinrondreis.nl biedt alleen stedentrips per slaaptrein aan naar Wenen en Bratislava. Met de trein naar Praag heeft Treinrondreis.nl een deal op basis van de dagtrein, gecombineerd met een goed gewaardeerd 5-sterrenhotel. Zie Stedentrip Trein Praag. De treinreis via Kruidvat naar Praag is goedkoper. Naar Venetië, Milaan en Verona biedt Treinrondreis geen pakketreizen aan.

In een eerdere versie van dit artikel stonden een aantal onjuistheden. Die zijn gecorrigeerd. Dit artikel valt niet in de sectie nieuws. We maken daarom in dit artikel gebruik, zo niet misbruik om ons eigen initiatief onder de aandacht te brengen. Tegelijkertijd willen we andere aanbiedingen hier ook delen.

Treinrondreis Green City Trip
Vanaf-prijs 5-daagse reis€ 485*€ 458
Toeslag ontbijt in de trein€ 0 € 58
Toeslag voor 4-persoonscoupé€ 0 € 98
Toeslag voor ontbijt in hotel€ 40€ 60
Boekingskosten€ 0 € 9,95
Kosten garantiefonds€ 0 € 10
Kosten calamiteitenfondsniet lid€ 2,50


* Deze prijs wordt aangeboden bij boekingen die gemaakt worden t/m 10 september.

Aanbieding Kruidvat

De actie van Green City Trip is te koop via kruidvat.nl/treinvakantie.

0 0 stemmen
Artikel waardering
28 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Pim Oudenaar
2 jaren geleden

Ik denk dat het tijd wordt dat je de keuze gaat maken tussen 1) een nette journalistieke website of 2) reclame maken voor je eigen reisjes. Wat een vreemd artikel.

De vanaf prijs is bovendien 149 euro ipv 199 euro. Kennelijk wil je graag je eigen reisjes verkopen die duurder zijn en met zitplaatsen zijn, maar dit soort ‘vergelijkingsonderzoeken’ slaan werkelijk nergens op. Al vaker gezien op deze site. Voortaan bezoek ik onafhankelijke nieuwssites.

Gaspard
2 jaren geleden

Beste Hildebrandt, kundt u azteblievd iets aan u taalbeheerzing doen? Of anders de tekst even door iemand laten redigeren.

Deze reactie is door de redactie bijgewerkt. Gaspard heeft laten weten spijt te hebben van zijn reactie.

Carmela
2 jaren geleden
Antwoord aan  Gaspard

Wat een onaardig persoon bent u.

Hildebrand (Treinreiziger.nl)
2 jaren geleden
Antwoord aan  Gaspard

De teksten op de site worden nagekeken, maar mijn reacties niet. Ik vind het dan wel grappig dat u bewust of onbewust mijn naam verkeerd schrijft. En azteblievd is ook een mooie, Wellicht kan ik die toevoegen in mijn lijstje schrijffouten die ik vaak maak.

Gaspard
2 jaren geleden
Antwoord aan  Gaspard

Heb ik uw naam verkeerd geschreven? Ik ben niet zo goed in “d” en “dt” bij namen 🙂

Gaspard
2 jaren geleden
Antwoord aan  Gaspard

Maar Carmela, wat een veroordeling door u! Het kan zijn dat u mijn reactie niet aardig vindt, maar hoe kunt u beoordelen dat ik niet aardig ben. Wat hebt u een vooroordelen. Vreselijk! Ik ben net als u ook heel zoet en gevoelig.

Patrick Cappelle
2 jaren geleden
Antwoord aan  Gaspard

Gaspard, a.u.b. ook “ uw taalbeheersing “ schrijven.

Gaspard
2 jaren geleden
Antwoord aan  Gaspard

Toch een beetje raar Hildebrand. Als je dan toch actie wilt ondernemen, verwijder dan de reactie en zie af van verder commentaar. Es

Janneke 1
2 jaren geleden

Hildebrand, nergens voor nodig dat je gaat uitleggen waarom je deze reisjes aanbiedt. Het is je eigen site toch. Juist wel leuk voor de liefhebbers om wat keus te hebben.

Randy
2 jaren geleden
Antwoord aan  Pim Oudenaar

Kruidvat jullie zijn een stelletje laaielichters , KUTBERDIJF

Hildebrand (Treinreiziger.nl)
2 jaren geleden
Antwoord aan  Randy

Graag ander taalgebruik

B
2 jaren geleden

Erg vreemd artikel dit ja. Allereerst omdat de info niet klopt, Kruidvat spreekt inderdaad van vanaf € 149 inclusief beddengoed waardoor dus ook dat geklets over die meerkosten niet bepaald juist is en ten tweede omdat het een vermenging is tussen het persbericht van een kennelijke concurrent en reclame voor het eigen product, inclusief het slechter doen voorkomen van het product van die concurrent dan het daadwerkelijk lijkt te zijn en het ophemelen van het eigen product.
Gewoon het persbericht overnemen en afsluiten met een bijzin over dat het een aanvulling is op bijvoorbeeld de stedentrips van deze site zelf had je volgens mij meer gesierd.

Joost
2 jaren geleden

Voordeel van de trein is juist een faire all-in prijs: geen toeslag voor bagage, dure trein van de luchthaven naar de stad, etc.
En wat doet Kruidvat? SGR toeslag, calamiteitenfonds, reserveringskosten, en een COMFORT KIT voor je beddengoed… Dus eigenlijk is de trein een soort Ryanair. Is dat het beeld dat we willen hebben van de nachttrein?

Job1492
2 jaren geleden

Beddengoed is wel inbegrepen. Even goed lezen;)

Jolanda
2 jaren geleden

Er komen nog genoeg kosten bij zeg bij praag . En dan ook nog liggen de hotels buiten het centrum . Zelf alles los boeken is goedkoper . En kinderen tot 14 jaar reizen ouderbegeleiding al gratis in Duitsland.

Michiel Ludolphij
2 jaren geleden

Ik vind het juist wel leuk dat (natuurlijk) het eigen product wordt aanbevolen, maar wel duidelijk het wc-eend-gehalte wordt genoemd. Die eerlijkheid mis ik elders vaak.

Reisdaaf
2 jaren geleden

Je mag wel eens even erbij zetten, dat een dubbele vaccinatie ook volstaat, (of ben je soms bang dat Willem Engerd je met allerlei mails gaat bestoken?).

Char
2 jaren geleden

Aan deze reacties te zien, kan ik concluderen dat er helaas veel mafketels, eikels en azijnzeikerds op de planeet rondlopen. Niet zo gek wat er deze twee jaren is gebeurd haha. Nou Treinreiziger bedankt voor dit bericht! Ik ga er naar kijken en fijn dat jullie dit doen :).

Liefzijn
2 jaren geleden

Phoe…wat een wereldvreemde wappies hier, zoals Gaspard. Begin dan lekker zelf een website over treinen. Maar nee, klagen doet’ie. Sneu. En dat mag nog stemmen ook.

Bedankt voor dit artikel. Je had het bericht van Kruidvat ook niet kunnen schrijven. Dat je het doet en jezelf een beetje aanprijst is helemaal niks mis mee. Ik lees de artikelen hier met veel plezier. Die ontstaan ook niet gratis.

Marcel
2 jaren geleden

Meerprijs wordt duidelijk vermeld. Ga met 3 personen naar Wenen en ben €320,- p.p. kwijt.

Terlouw
2 jaren geleden

Ls., Zullen we gaan en genieten van schoner vervoer per trein dan vliegen? Plus dat je onderweg al!!! meer geniet met de trein dan met vliegen!
Dank Kruidvat, nu bestemming Barcelona nog…
#meertreinenmindervliegen

Willem Drees
2 jaren geleden

“bij boekingen die gemaakt worden t/m 10 september.”

Dit jaar of volgend jaar ?

Reviveadservermod
2 jaren geleden

Need to set up reveive ad server? we can help you!! contact https://www.reviveadservermod.com/ for more info