fbpx
Foto: archief / eerdere actie (c) Stefan Verkerk

Kruidvat treinkaartje (dagretour) met vaste eindbestemming

22 mrt 2019 11:51

Deze actie is voorbij. Vind een alternatief via onze prijsvergelijker

UPDATE. Deze actie is niet meer beschikbaar. Bij Actie van de Dag kun je nog wel een dagkaart kopen voor 19 euro.

Opnieuw kun je bij het Kruidvat terecht voor treinkaartjes! Maar let op: dit keer gaat het niet om een dagkaart, maar om een dagretour naar 11 bestemmingen naar keuze. De treinkaartjes kosten 16,50 euro per stuk, en zijn doordeweeks niet geldig tijdens de ochtend én avondspits.

Keuze uit 11 bestemmingen

Met dit treinkaartje kun je helaas niet kriskras door Nederland reizen. Het is alleen geschikt indien je wilt reizen naar Leeuwarden, Groningen, Emmen, Assen, Deventer, Enschede, Arnhem, Nijmegen, Den Bosch, Eindhoven of Maastricht. Uiteraard kun je daarna ook weer terug naar huis. Wil je reizen van of naar een andere bestemming? Dan kun je bij Actie van de Dag een dagkaart kopen.

Reizen tijdens de daluren.

Je mag met dit Kruitvat treinkaartje doordeweeks niet in de trein zitten tussen 6:30 – 9:00 uur en tussen 16:00 – 18:30 uur. In het weekend mag je wel heel de dag op pad zijn. Je kunt het Dagretour Daluren gebruiken van 18 maart t/m 28 april 2019, uitgezonderd Koningsdag (27 april).

E-ticket

Het betreft een e-ticket. Binnen drie uur na aankoop ontvang je de vouchercodes waarmee je het treinkaartje kunt verzilveren. Tijdens het verzilveren kies je vanaf welk station je wilt vertrekken, en naar welke eindbestemming je wilt. Je kunt daarbij dus alleen kiezen uit de eerder genoemde stations.

NS heeft besloten geen goedkope wegwerpkaartjes meer aan te bieden. Alleen e-tickets. Ben je het daar niet mee eens?
Dan kun je dit kenbaar maken bij de NS Klantenservice. Tot nu toe zegt NS weinig klachten te hebben ontvangen. Je kunt je klachten kenbaar maken via 030 751 5155 of via dit formulier. Bij het formulier kies je de laatste optie (“klacht indienen”), je hoeft geen ov-chipkaartnummer in te vullen.

Online kopen

Deze actie is online te koop.

0 0 stemmen
Artikel waardering
69 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ghaitrie Binda
5 jaren geleden

Jammer dat je niet naar Amsterdam kunt gaan

David Nijenhuis
5 jaren geleden
Antwoord aan  Ghaitrie Binda

Nederlanders hebben altijd wel wat te klagen. Als je nou eens keek naar wat voor aanbiedingen er nog meer zij, vind je voor ongeveer hetzelfde bedrag heus wel wat bij je past. Maar als het 2-3 euro meer kost, dan is ons land ineens te klein en zijn velen ineens te beroerd om even verder te kijken dan hun eigen neus lang is.

Klagers, effe wakker worden: je kunt tenslotte niet meer voor een dubbeltje op de eerste rang zitten. Het is nou eenmaal kiezen, of delen, al lijken hele volksstammen dat nog niet (helemaal) in het snotje te hebben.

Heere
5 jaren geleden
Antwoord aan  David Nijenhuis

Lul niet zo snotneus

Wouter
5 jaren geleden
Antwoord aan  Heere

Toch ben ik het eens met David. Ik vind dat er iets te veel geklaagd wordt als er iets veranderd of duurder wordt.

Tuurlijk heb ik ook mijn voorkeuren maar tot nu toe zijn er voor mij nog genoeg alternatieven. En met een beetje creativiteit kom ik vanuit Rotterdam echt wel in Zwolle.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
5 jaren geleden
Antwoord aan  Heere

Graag iets meer op het taalgebruik letten. We hoeven het niet met elkaar eens te zijn. Maar uitmaken voor snotneus is niet nodig.

Anoniem
5 jaren geleden
Antwoord aan  David Nijenhuis

Voor veel mensen is een treinkaartje met korting al veel geld.
Als je daar ook al niet mee op een bestemming kunt komen die graag zou willen heb je er niets aan. Dus ik begrijp wel dat hier mensen over kunnen klagen. Bovendien is het openbaar vervoer in NL veel te duur, daarbij slechte service je kunt in de spits amper een zitplaats vinden. In veel landen in de EU betaalt men nog al wat minder dan in NL. Klagen nee maar je wordt hier alleen maar belazerd.

Ron
5 jaren geleden
Antwoord aan  Anoniem

Heel veel ophef over ons ov maar als ik mensen spreek die van buiten NL hier met ons OV reizen spreken de meeste van hen over prima vervoersmogelijkheden. Natuurlijk zijn er landen die goedkoper vervoer aanbieden maar daar wordt veel gesubsidieerd. Natuurlijk zijn er ook landen bij die wel goedkoper zijn maar daar is het niet zo uitgebreid of frequent als hier in ons landje. Kijk ook naar de voorzieningen en kwalitatief goed uitgeruste stations dan weet je waar het geld naar toegaat. Vlak over onze grenzen zie je het verschil al. Wij nederlanders willen altijd wat te klagen hebben en zijn ons niet bewust hoe goed het hier eigenlijk geregeld is en dat komt natuurlijk uit onze eigen portemonnee wees daar trots op en sta daar allemaal achter. Door het zelf regelen van tickets kunnen kosten bespaard worden,als wij vakanties boeken doen wij dit liever zelf ook omdat het goedkoper is en moeten dan ook tickets printen en/of in een app laden. Wil je dat niet dan kun je nog naar een reisbureau ‘a minimaal €20 boekingskosten, daar maken wij ons toch ook niet druk om. Verder wens ik ieder toch veel reisplezier met het reizen met de nederlandse vervoerders voor een acceptabele prijs van het dalkaartje en denk ook eens aan al die reizigers die in de spits moeten reizen en wel veel meer betalen en ook graag willen zitten. Het is dan begrijpenlijk dat u niet voor die prijs van een Kruitvatkaartje een zit of staanplaats in de spits in mag nemen.

Anoniem, waarom anoniem?

Anoniem
5 jaren geleden
Antwoord aan  Anoniem

je kunt beter de trein in rusland nemen dan in nederlan je zou verwachten dat het daar strenger is maar dat is niet zo
hier weten ze orecis waarje uit en instapt en volgen ze van a naar b
in rusland niet

Mary
5 jaren geleden
Antwoord aan  David Nijenhuis

Dan kunnen alleen de rijkeren reizen denk ook eens aan de minderbedeelden

Ineke
5 jaren geleden

Je kunt dan beter voor €19 een dagretour via de Spoordeelwinkel kopen. Kriig je een lunch van La Place gratis en mag je (voor zover ik begreep) wel in de avondspits reizen.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
5 jaren geleden
Antwoord aan  Ineke

Klopt.

Bianca
5 jaren geleden
Antwoord aan  Ineke

Dat bedacht ik me ook. Is €3 meer maar je kan zelf bepalen waar je heen gaat

Marjan Stok
5 jaren geleden
Antwoord aan  Ineke

Plus bij La Place broodje en smoothie
Of warme drank.

Heere
5 jaren geleden
Antwoord aan  Marjan Stok

Bedankt goede tip

Corine
5 jaren geleden
Antwoord aan  Ineke

Idd en dan mag je nog tijdens de spits in de trein zitten als je ervoor incheckt, dat mag niet eens met deze kaartjes, belachelijk

Redacteur
Erwin Wessels
5 jaren geleden
Antwoord aan  Corine

Dat vind ik niet belachelijk, want het is en blijft een dalkaartje. Dat je bij de wegwerpkaartjes wel je reis tijdens de spits mocht afmaken, was een gratis extraatje.

Maar dat neemt niet weg dat het natuurlijk wel jammer is dat het niet meer mag.

M. Smit
5 jaren geleden

Volgens mij is het nu ook zo dat je tussen 16.00 tot 18.30 niet in een trein mag zitten, met een voordeelkaart. Eerder was het zo als je voor 16.00 in de trein zat mocht je je reis afmaken. Dan zou je dus moeten uitchecken en weer opnieuw voor normaal tarief inchecken , tussen tijds ?

Redacteur
Erwin Wessels
5 jaren geleden
Antwoord aan  M. Smit

Als je een abonnement hebt (Dal Voordeel of Voordeeluren) en je checkt in en uit met je OV-chipkaart, dan bepaalt het moment van inchecken het tarief voor de hele reis. Dus als je voor de spits je reis begint (bijvoorbeeld 15:45 uur), dan is de hele reis met korting. Echter, check je in de spits in (bijvoorbeeld 08:45 uur), dan is de hele reis vol tarief.

T. P. Reetschijter
5 jaren geleden

Waarom moet een goed en veel verkocht artikel, het losse (fysieke) dagkasrtje alweer weggepest worden door het onzinnige e ticket?
En dan gaan ze ook nog voor jou bepalen wat je eindbestemming is?
Bekijk het met je troep.

Wouter
5 jaren geleden
Antwoord aan  T. P. Reetschijter

Het is maar wat je een klote vind aan zo’n e ticket.

Ik persoonlijk heb er geen problemen mee dat het een e ticket is. Waar ik wel moeite mee heb is dat je bij de vorige actie van de Kruidvat niet kon laden in de app van de NS en dat je de reis niet in de spits mag afmaken.

En als ik het goed heb dan had de Albert Hein vorig jaar ook zo’n actie waarbij de eindbestemming vast stond. Toen had je maar de keuze uit 6 bestemmingen dus het is geen actie die zomaar uit de lucht komt vallen.

Sandra Oudshoorn
5 jaren geleden
Antwoord aan  T. P. Reetschijter

Zeeland wordt als gehele provincie overgeslagen ! Bizar toch ?

D
5 jaren geleden
Antwoord aan  Sandra Oudshoorn

Op zich worden er nog wel meer gehele provincies ‘overgeslagen’. Deze steden liggen wel opvallend allemaal in het noorden, oosten en zuidoosten van het land. Wie weet komt er nog een actie voor de andere kant van het land.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
5 jaren geleden
Antwoord aan  T. P. Reetschijter

Uw reactie aangepast vanwege het grove taalgebruik. Het gebruik van scheldwoorden is niet toegestaan. In het algemeen: Het is ook belangrijk om respect te hebben voor de andere gebruikers.

5m.m c
5 jaren geleden

Wat een onzin dus nu willen ze ook bepalen waar je naar toe kan gaan pfff. Die kaartje blijf was in de winkel

Anoniem
5 jaren geleden

Jammer hoor, de vrije keuze is weg. Een e-ticket vvind ik heel vervelend , de poortjes gaan er nirniet altijd mee open. En nu staat ook al vast waar je naar toe kan.
Waar zijn de vaste kaartjes. Vroeger kocht ik elke keer 2 of 3 kaartjes, ik denk dat ik er nu vvanaf ga zien

HL
5 jaren geleden

nou. ik zie er ook niet meer naar uit. Goedgedaan NS, jullie zijn weer een paar klanten kwijt !

Betsy
5 jaren geleden

Voor mij hoeft het dan niet meer dag trein
We gaan wel met het boekenweekgeschenk

Travelmarcel
5 jaren geleden
Antwoord aan  Betsy

Betsy, het is dus niet ‘dag trein’ als je wel met het boekenweekgeschenk reist (per trein)

Ano
5 jaren geleden

Jammer liever vrije keuskaartje

C G Vaessen
5 jaren geleden

NS,
Ook ik al s 76 jarige reizigster had liever een LOS TREIN KAARTJ E, waar je dan op bepaalde UREN door de POORTEN jan gaan, en kan gaan naar j e BESTEMMING.
GEEN E-TICKET meer…a.u.b
Dniet i edeteen h eeft thuis een printer…
Lente trein groet van een old lady…

Anoniem
5 jaren geleden
Antwoord aan  C G Vaessen

Printer was dat zon ding waar je een wit vel in stopt toch gebruik ik al niet meer sinds ik een mobiel heb.

Rene
5 jaren geleden
Antwoord aan  C G Vaessen

Je kan het ook laden op je telefoon. Als je een smartphone hebt dan natuurlijk.

Anoniem
5 jaren geleden

Het is inderdaad jammer,geen losse treinkaartje.Please come back.

dries molenaar
5 jaren geleden

Je kan onderweg gewoon uitstappen en eigenlijk weten ze niet wat je vertrek adres is. ‘s avonds kun je gewoon naar je woonadres in Maastricht en dan alsnog terug naar Rotterdam.
Anders gewoon een dagkaart kopen.

Joerg D.
5 jaren geleden

Ik heb nu Flex weekend vrij ipv van actiekaartjes. 32€ per maand en niet meer wachten dat er nieuwe aanbiedingen koomen.
Voor 65+ kun je een ouderwets weekend vrij voor 24€/maand (minimum 1 jaar) krijgen.

W.Dubach.
5 jaren geleden

Joerg D.
Waar kan ik dat kaartje krijgen voor 65+?

Westerhoven
5 jaren geleden

Het wordt steeds duurder en lastiger ns !!!!
Dit is niet handig en leuk. Alles via de computer. Kan het niet gewoon zoals vroeger. Jullie prijzen jezelf uit de markt met zulke moeilijke kaartjes.

Anoniem
5 jaren geleden
Antwoord aan  Westerhoven

Hoe plaats je deze reactie ???

dries molenaar
5 jaren geleden
Antwoord aan  Westerhoven

Het kaartje is van Kruidvat en het is nog beregoedkoop. Met het computergebruik valt het wel mee. Of u doet alles op de telefoon en heeft geen printer.

Annechien
5 jaren geleden

Zal je met dit kaartje ook vanaf Groningen naar Amsterdam en dan weer terug kunnen? Of zullen z3 daar moeilijk over doen?

Anoniem
5 jaren geleden
Antwoord aan  Annechien

Word lastig je mag niet in de spits reizen dus voor zon reis kun je pas na 9uur vertrekken dus als je om een uur of 1smiddags vanaf groningen gaat zou het kunnen als je voor 11en gaat heb je je heenreis nog niet kunnen maken

Annechien
5 jaren geleden
Antwoord aan  Anoniem

Nou ja, maar in het weekend dan. Dan kun je de hele dag reizen. Zal je dan moeten kunnen aantonen dat je eerst naar Amsterdam bent geweest?

Granny
5 jaren geleden

Niet voor treinreis Steenwijk-Hengelo dus… ☹️😭😢..voor een zaterdag.
Ook niet voor Steenwijk-Lelystad.
Want als ik vanaf Steenwijk vertrek naar Leeuwarden ben ik met OVchipkaart goedkoper uit. Als ik vanaf Steenwijk naar Hengelo vertrek zou ik met een kaartje goedkoper uit zijn want die rit kost 28 euro retour.
https://www.treinreiziger.nl/kruidvat-treinkaartje-dagretour-met-vaste-eindbestemming/

dries molenaar
5 jaren geleden
Antwoord aan  Granny

Met 40% is het waarschijnlijk goedkoper om een gewoon kaartje te kopen in plaats van actie dag/retour…

Maarten
5 jaren geleden

Mensen moeten niet zo zeuren ik 65 j aar nu woon in Baarn en heb 20 jaar lang velke dinsdag oude tante bezocht gewone prijs 50 euro ongeveer en met korting was dat 28 euro herinner ik mij maar gebruikte altijd die goedkope kaartjes van ab. Blokker,kruitvat .spoordeelwinkek en was er in uur en 45 min en heb nooit meer betaald dan 20 euro was hoogst dus veel bespaard en heb ook nog vrije reisdagen spoorwegen is top en kan nog steeds ook als je nog geen 60 bent is dat goedkoop maak veel dagtochten etc ns is top

Van de Berg
5 jaren geleden

Wat verschrikkelijk bloed irritant zeg dat ze niet gewoon dagkaarten gaan verkopen. Moeten half Nederland opgestapeld in de trein naar dezelfde bestemming ?

Rene
5 jaren geleden

Tja. Iedereen wil altijd maar naar de Randstad. Ga eens naar Enschede, Middelburg of Deventer. E
Leuke steden voor een prima dagje uit.

Janneke 1
5 jaren geleden

Als ze voor deze actie dan fysieke kaartjes zouden verkopen ipv Etickets zouden ze nog veel meer lege stoelen vullen.

David Nijenhuis
5 jaren geleden

Hoer meer aanbiedingen er komen, hoe veeleisender mensen worden. Het lijkt verdorie Mc Donalds, of Starbucks wel! Daar knallen sommige klanten zowat uit elkaar, zodra er 2 minuten langer op hun eten gewacht moet worden, of als een bepaalde koffiesmaak onverhoopt uitverkocht is.

Joan
5 jaren geleden

Jeetje, wat een gezeur allemaal. Wees toch blij dat er aanbiedingen zijn. Je hoeft ze niet te kopen toch? Reis je lekker voor de volle prijs naar Groningen of Leeuwarden!

Heere
5 jaren geleden

De laatste keer fietst ik van Beuningen naar Nijb Nijbroek. Dat was een dagje fietsen met prachtig weer. Het was maar 37 graden dus dat was prima te doen. En nu komt het: het was helemaal gratis. prachtige fietsroute over de Veluwe langs het apeldoorns kanaal onder de schaduwrijke bomen. Beste treinreizigers Ik mis jullie toch veel. In Spanje gaat het reizen prima alles stipt op tijd. En ouwe lullen kunnen met flinke korting rijden. Maar van aanbiedingen Hebben ze daar nog nooit gehoord…. Is ook niet nodig want het autorijden in Spanje is goedkoper. Euro 95 betaal ik een 18 de laatste keer. En ik betaal €60 wegenbelasting per jaar

Joness
5 jaren geleden

Volgens mij…. zijn jullie allemaal zeikerds die voor een dubbie op de 1e rang willen zitten..

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
5 jaren geleden
Antwoord aan  Joness

Bij voorkeur het woord zeikerds nier gebruiken, liever: zeurders.

dries molenaar
5 jaren geleden

En het is natuurlijk duppie (1/10 van een gulden)

Henk Jansen
5 jaren geleden

65 + kaartje waar te koop ???

Ans
5 jaren geleden
Antwoord aan  Henk Jansen

https://www.ns.nl/nsflex/webshop#/bestelling/producten

Er zijn meerdere type kaarten.
Vrij reizen in weekend voor 32,= of 40% korting buiten de spits voor 24,=

Dit is niet alleen voor 65+ maar gewoon voor iedereen.

P.Heesakkers
5 jaren geleden

Zodra je een andere mening/ zienswijze hebt of opmerking omtrent functioneren van het O.V. ben je dus een zeurpiet zo bij diverse inzenders te lezen. Toch blijkt het onderwerp als hierover te leven bij de doorsnee reiziger die dingen anders ziet of andere voorstellen heeft. Het gaat zo erg worden, dat de vervoerder zijn klanten de les leest, en je blij mag/moet zijn van hun vervoerbedrijf gebruik mag maken….

Bert
5 jaren geleden

Als ik vanuit Leeuwarden naar Amersfoort moet koop ik toch gewoon zo’n kaartje met als eindbestemming ‘s-Hertogenbosch? Kom ik ook langs Amersfoort ;-).

Redacteur
Erwin Wessels
5 jaren geleden
Antwoord aan  Bert

Klopt helemaal.

Wout
5 jaren geleden

Nu al uitverkocht?

JN
5 jaren geleden

Vrijdag hebben jullie deze actie gepubliceerd, toen stond er niks op de Kruidvat website en ook nergens anders op het internet. Vandaag bij de Kruidvat nagevraagd en die weten nergens van? En nu staat er dat deze actie niet meer beschikbaar is. Is er überhaupt iemand die dit kaartje heeft kunnen kopen of is het een foutje?

treinspotter
5 jaren geleden

je mag toch je reis onderbreken ? ben benieuwd naar de kleine lettertjes; bijv Ik reis van Almaar naar Zwolle en ik maak gebruik van zo,n kaartje. Hoe gaat de NS hier mee om ?? lijkt mij dat ze hier niet tegen kunnen optreden want het betreft een dagkaart

Redacteur
Erwin Wessels
5 jaren geleden
Antwoord aan  treinspotter

Je mag je reis altijd onderbreken bij een e-ticket. En je hoeft je reis ook niet af te maken. Zolang je maar uitstapt (en later instapt) op een station dat (volgens de NS-Reisplanner) op de route ligt van het traject op je e-ticket.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
5 jaren geleden
Antwoord aan  treinspotter

Het is overigens een dagretour, geen dagkaart.

Bla
5 jaren geleden

Zeker een flauwec1 april grap 🙁
Ik kom regelmatig in het Kruidvat, en ik heb die hele aanbieding niet gezien, die bovendien alweer voorbij schijnt 🙁

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
5 jaren geleden
Antwoord aan  Bla

Dit is echt een aanbieding geweest, is een week aangeboden geweest, een soort extra actie bovenop de gebruikelijke.