fbpx

Meer lastminutes voor Alpen Expres en Ski-Trein

Naar aanleiding van de aanhoudende sneeuwoverlast in Oostenrijk en de daarmee gepaard gaande vertragingen en ellende op een aantal routes constateert Euro Express Treincharter een flinke toename in het aantal last minutes naar de sneeuw.

Commercieel Directeur René van der Klink laat weten dat veel klanten op het laatste moment voor de optie van de wintersporttreinen Alpen Expres en De Ski-Trein kiezen. “We krijgen heel veel vragen aan de telefoon of onze treinen wel op tijd rijden en of er nog plaats is. Gelukkig hebben wij tot nu toe ieder weekend stipt op tijd kunnen rijden en weinig hinder van het winterse weer in Oostenrijk ondervonden. Wat ons betreft mag de sneeuwval nog wel even aanhouden”.

De Alpen Expres en De Ski-Trein zijn rechtstreekse wintersporttreinen naar Oostenrijk en Italië en vertrekken iedere vrijdagavond tot eind maart vanaf Utrecht via Den Bosch en Venlo rechtstreeks naar een groot aantal bestemmingen in Oostenrijk. Aan boord kunnen klanten verschillende soorten slaapplaatsen boeken, van eenvoudig tot meer luxe. Een aansluitende transfer naar de accommodatie kan eveneens gereserveerd worden. 

Foto: Kialna Photography