Modeltreinbeurs Gouda keert terug

klok 16 mrt 2018 18:38

In Nederland worden regelmatig modelbeurzen georganiseerd, maar in de regio Gouda, Rotterdam en Den Haag gebeurt dat relatief weinig. Voor Rob van den Bogert reden om de Modeltreindagen in Gouda te organiseren. Op 7 en 8 april is het zover: een beurs met zowel verkoopkraampjes als modelbanen.

Tot en met 2016 organiseerde Rob ook een modelspoorbeurs in Gouda.¬†Daar kwam destijds een einde aan doordat de locatie wegviel. “We hebben nu een nieuwe, grotere locatie gevonden. We hebben ruimte voor maar liefst 200 meter kraampjes. En die zijn allemaal volgeboekt,” zegt initiatiefnemer Van den Bogert.

Er zullen verschillende modelbanen te zien zijn. Zo komt de modelspoorvereniging Hoekse Lijn en N-Spoorclub Dokkum. Ook komt er een legobaan. “Het is een beurs die leuk is voor jong en oud,” vertelt Van den Bogert. Hij verwacht dat de beurs een groot succes wordt. “Vervolgens willen we in 2019 verdubbelen en groeien.”

De Modeltreinenbeurs Gouda wordt georganiseerd in Sportcentrum De Mammoet in Gouda. Er kan gratis geparkeerd worden en er is ook een bushalte voor de deur. Toegang kost 5 euro voor volwassenen en 2 euro voor kinderen.

Dit is een (gratis) advertorial ter promotie van Modeltreinenbeurs Gouda.

5 gedachten over “Modeltreinbeurs Gouda keert terug”

 1. Peter schreef:

  Ik ga er zeker naar toe

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Leuk!

 2. Wilbert de Leeuw schreef:

  Genoteerd!

 3. Frans Verboven schreef:

  Er staat alleen Gouda maar welke locatie en waar, straat, staat er niet bij.gaarne aanvullende informatie
  Groetjes Frans

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Dank. Die kun je hier vinden: http://modelspoorbeurs.jouwweb.nl/route

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.