fbpx

Naar uw vakantiebestemming – Swiss Transfer Ticket

27 mei 2009 18:22

Met NS International kunt u gemakkelijk een ticket kopen naar het Zwitserse grensstation Basel Bad. Veel overige bestemmingen zijn niet of beperkt online te boeken. Het Swiss Transfer Ticket biedt uitkomst: met dit ticket kunt u binnen een maand heen- en terugreizen van een grensstation (Basel) of een luchthaven naar uw (vakantie)bestemming.

Alle informatie over het Swiss Transfer Ticket op een rij:

  • Tegen een vaste prijs van ieder grensstation of luchthaven naar uw bestemming in Zwitserland (retour). (Geldig naar deze bestemmingen (kaart) in Zwitserland)
  • De terugreis dient binnen een maand na de heenreis plaats te vinden. Zowel de heen als terugreis dient op één dag plaats te vinden.
  • Ticket is naar uw bestemming geldig via de meest directe route.
  • Kinderen tot 16 jaar mogen gratis reizen onder begeleiding van tenminste één ouder.

De kaart is ideaal als u alleen per OV van en naar uw bestemming wilt reizen. Wilt u tussentijds ook tegen aantrekkelijke tarieven gebruik maken van het Openbaar Vervoer? Dan is de Swiss Card een oplossing.

Prijs
Het Swiss Transfer Ticket voor de 2e klas kost 127 CHF – omgerekend ca 84 euro. Wilt u weten of het Swiss Transfer Ticket wel het voordeligste is? Kijk dan op de website van de SBB, en controleer wat een normaal treinkaartje (voltarief) kost.
Voor de 1e klas kost het Swiss Transfer Ticket 192 CHF. U kunt het ticket hier online kopen.

Voor een ticket Nederland – Basel Bad (Zwitserse grens), zie NS International of zoek bij de Duitse spoorwegen een Europa-Spezial naar Basel Bad..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *