fbpx

Nieuwe afleveringen Rail Away: Citytrips

10 apr 2013 21:56

Rail Away neemt haar kijkers al 18 jaar iedere aflevering mee op een treinroute van de ene naar de andere stad. In april zendt de EO drie afleveringen uit met een nieuw format: de Rail Away Citytrips. In deze afleveringen blijft de kijker in één stad en maakt een aantal uitstapjes vanuit deze plaats. De reis komt telkens weer terug in de stad, waardoor een portret van deze mooie steden door de uitzendingen heen is verweven.

Alle uitstapjes van Rail Away vinden plaats over de rails, al is het niet altijd met een echte trein… De kijker maakt in de Citytrips kennis met Lugano, Lissabon en Innsbruck.Lugano, Zwitserland 10 april
Een vleugje Italiaans ´dolce vita´ gecombineerd met de Zwitserse degelijkheid. Zo wordt het leven in het Italiaans-sprekende kanton Tessin in Zwitserland gekenmerkt. Rail Away Citytrips gaat naar het schitterende Lugano, en maakt tochten rondom het Meer van Lugano.

Get Microsoft Silverlight

Lissabon, Portugal – 17 april
De Portugese hoofdstad Lissabon kent een ideale combinatie van mediterrane sfeer en het leven in een bruisende havenstad aan de Atlantische Oceaan. In de Rail Away Citytrips onder andere een rit met de bekende gele tram 28.Innsbruck, Oostenrijk – 24 april
Innsbruck is de hoofdstad van Tirol en biedt de bezoeker een aantal bijzondere bestemmingen die vanuit de stad via de rails bereikt kunnen worden. Reden genoeg voor een bezoek van Rail Away Citytrips. In deze aflevering onder andere een rit richting de Brennerpas.