fbpx

NS Blokker dagkaart Dal Vrij (begin 2014)

Blokker verkoopt weer treinkaartjes. Dit keer gaat het om een NS Dal Vrij Dagkaart, ook gelding bij Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Dit treinkaartje werkt met een chip. De reis moet op werkdagen starten vóór 6:30u, of  tussen 9:00 en 16:00 uur of na 18:30u. Op zaterdag en zondag kan er de hele dag gereisd worden. Het treinkaartje wordt verkocht tot 19 januari, reizen kan tussen 6 januari en 16 maart. Je koopt de Blokker dagkaart voor 15,50 euro.

De goedkope treinkaartjes worden geleverd met chip. U bent verplicht bij NS in- en uit te checken. Reist u met een andere vervoerder? Dan moet de dagkaart ook eenmalig gestempeld worden.

Reizigers mogen met de kaart in de ochtend- en avondspits reizen, mits er op tijd is ingecheckt. Wie bijvoorbeeld om 6:25u ´s ochtends incheckt, mag vervolgens de trein van 6:35u nemen en in de ochtendspits reizen. Maar wie 5 minuten later wil inchecken, heeft pech en kan niet reizen. Je mag maximaal 30 minuten voor vertrek inchecken. Deze regel geldt alleen bij NS. Bij Arriva, Veolia, Breng en Syntus kan er op werkdagen niet gereisd worden tussen 6:30u – 9u en tussen 16u – 18:30u.

Bij Intercity Direct (voorheen: Fyra) en ICE heb je naast de dagkaart een toeslagkaartje nodig. Het goedkope Blokker treinkaartje is niet geldig in de Thalys of City Night Line. De NS Dal Vrij Dagkaart is bij Blokker te koop van 02 t/m 19 januari 2014. Het treinkaartje wordt geleverd als wegwerp OV-chipkaart. Reizen kan in de periode van 6 januari 2014 t/m 16 maart 2014. Omruilen of geld terug is niet mogelijk. 

Meer informatie: Blokker.nl.