fbpx

NS Dagkaart Blokker (januari 2013)

Het jaar 2013 begint goed: er is weer een nieuwe NS dagkaart actie bij Blokker. Voor slechts 17 euro kunt u met de Blokkerdagkaart een dag met de trein door heel Nederland. De kaart wordt verkocht t/m 20 januari in de winkels en op Blokker.nl en is te gebruiken in de periode 7 januari t/m 17 maart 2013.

De NS-dagkaart die bij Blokker verkocht wordt is geldig voor 1 persoon en alleen voor de 2e klas. Alhoewel de winkel het een NS Dagkaart noemt, is het ticket ook geldig bij Arriva, Connexxion, Syntus en Veolia. In de Fyra en ICE International is een toeslag verschuldigd, in de Thalys is de dagkaart niet te gebruiken.

Niet geldig voor 9:00 uur
Er is op werkdagen (maandag t/m vrijdag) nog een belangrijke beperking: dan mag de kaart niet voor 09:00 worden gebruikt. Op zaterdag en zondag mag er de gehele dag gereisd worden, dus ook vóór 09:00 uur.

Geen restitutie
Heb je een Blokkerdagkaart gekocht maar uiteindelijk niet gebruikt? Dan heb je pech. Er vind geen restutitie of omwisseling plaats. Bij vertraging geldt de gebruikelijke regeling Geld terug bij Vertraging.

Railrunner
Voor kinderen is er bij Blokker geen speciale actie, maar die kunnen voordelig meereizen met een Railrunner (2,50 euro per kind). Een Railrunner is een kaartje voor kinderen van 4 t/m 11 jaar, die onder begeleiding van een volwassene (18+) reizen. Een volwassene mag maximaal drie kinderen meenemen met een Railrunner. Kinderen onder de vier reizen altijd al gratis.