fbpx

NS introduceert tijdelijke abonnementen

19 mei 2015 8:56

De abonnementen Dal Vrij en Weekend Vrij zijn nu niet alleen beschikbaar als jaarabonnement, maar ook als tijdelijk maandabonnement of kwartaalabonnement. Wie bijvoorbeeld één maand in de daluren onbeperkt wil reizen, betaalt 129 euro.  

Een jaarabonnement is in verhouding voordeliger. Bij een jaar lang Dal Vrij betalen reizigers bijvoorbeeld 99 euro per maand, en kunnen andere gezinsleden voor 42 euro per maand ook een Dal Vrij abonnement krijgen. Bij een maandabonnement krijgen andere gezinsleden geen korting op een abonnement en is de levering van een ov-chipkaart niet gratis inbegrepen. Bij een kwartaalabonnement Dal Vrij wordt er 119 euro per maand betaald.

Met een Dal Vrij abonnement mag er doordeweeks onbeperkt gereisd worden vóór 6.30 uur, tussen 9.00 – 16.00 uur en na 18.30 uur.  De inchecktijd is bepalend. De bedoeling is wel dat de reis binnen 30 minuten na inchecken van start gaat. In het weekend kunnen klanten met een Dal Vrij abonnement de hele dag onbeperkt reizen.

Wie alleen in het weekend onbeperkt wil reizen, koopt een Weekend Vrij abonnement. Dat abonnement is geldig vanaf vrijdagavond 18.30 uur tot maandagochtend 4.00 uur. Eén maand Weekend Vrij is nu beschikbaar voor 39 euro. Een kwartaal Weekend Vrij? Dan daalt de prijs naar 33 euro per maand. Een jaarabonnement Weekend Vrij kost momenteel 29 euro per maand.

De tijdelijke abonnementen zijn er zowel in 1e klas- als 2e klas-uitvoering.

0 0 stemmen
Artikel waardering
2 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
awet
5 jaren geleden

ik heb mijn ov verloren

Redacteur
Erwin Wessels
5 jaren geleden
Antwoord aan  awet

Zie hier wat u het beste kunt doen bij verlies van uw OV-chipkaart: https://www.ov-chipkaart.nl/vervangen-of-beeindigen/kaart-kwijt-wat-moet-ik-doen.htm

Succes.