fbpx

Overzicht goedkope treinkaartjes mei 2016

Elke maand zijn er meerdere treinacties waardoor je voordelig met de trein kunt reizen. Met name voor de langere afstanden kun je geld besparen, mits je niet vóór de ochtendspits hoeft te reizen. Ook deze maand (mei 2016) zijn er weer meerdere treinaanbiedingen. 

Indien nodig worden de aanbiedingen tussentijds aangevuld.

1. Treinkaartje met lunch
Voor 19 euro heb je niet alleen een dagretour, maar ook een lekker ovenwarm broodje met verse sinaasappelsap. De lunch is bij Bakker Bart. Deze aanbieding is alleen in mei te koop, reizen kan t/m juni.

2. Dierentuin Emmen
Lekker een dagje uit? Voor 35 euro heb je een treinkaartje naar Emmen (retour), en mag je ook bij de dierentuin Wildlands Zoo naar binnen. Kinderen t/m 11 jaar betalen 25 euro. Deze nieuwe dierentuin is de opvolger van het Noorder Dierenpark, maar op een nieuwe locatie. Het is zeker de moeite waard voor een leuk dagje uit. 

3. Wellness in Leiden
Even lekker ontspannen? Voor 29 euro reis je per trein naar Leiden en kun je heerlijk dagje genieten bij Wellness Leiden. 

4. Bijenkorf Lunch met 1e klas treinkaartje
Lekker eerste klas reizen? Voor 27 euro heb je een 1e klas dagretour, inclusief lunch bij de Bijenkorf. Een mooie deal dus. 

5. Dagje Amsterdam
Wil je naar Amsterdam? Dan is dit een mooie aanbieding. Want niet alleen het treinkaartje is inbegrepen, maar ook een dagkaart voor de tram en stadsbus (GVB). Verder zijn een drankje en een Van Dobben croquet inbegrepen. En dat alles voor slechts 23 euro. 

6. Libelle Zomerweek
Veel vrouwen willen het niet missen: de Libelle Zomerweek, van 23 t/m 29 mei in Almere. Deze Spoordeelweken-actie maakt de Libelle Zomerweek nog leuker met een treinkaartje + toegangskaartje vanaf 28 euro. Je reist dan per trein naar Almere Poort, waarvandaan je verder reist met de pendelbus.

7. NEMO + trein
Nog een tip voor een dagje weg: het NEMO-museum in Amsterdam. Voor 24 euro reis je 2e klas naar Amsterdam en mag je ook naar binnen in het NEMO-museum. Voor kinderen t/m 11 jaar bedraagt de prijs slechts 10 euro. 

8. TREK of DORST
Voor slechts 18 euro reis je per trein naar het festival TREK of DORST. Voucher voor het festival is inbegrepen. 

9. Dagje Groningen
Voor slechts 18 euro reis je helemaal naar Groningen (en weer terug). In Groningen kun je bovendien gratis de Martinitoren beklimmen. Bestel online.

10. Twee enkele reizen voor 20,50 euro
De in maart gelanceerde actie twee enkele reizen voor 20,50 euro loopt nog steeds. Zie dit artikel.

Let op! Check altijd de voorwaarden van de aanbieding. Zo mag je doordeweeks in de regel niet voor 9:00 uur op pad. In het weekend gelden deze voorwaarden niet. Je kunt geen gebruik maken van Thalys, en bij Intercity Direct (Schiphol – Rotterdam v.v.) en ICE dien je in het bezit te zijn van een extra toeslag-treinkaartje.