fbpx

Parkeren Schiphol kan goedkoper

19 apr 2010 13:04

Parkeren Schiphol kan veel goedkoper bij concurrenten van de luchthaven. Parkeren Schiphol is niet alleen interessant voor mensen die gaan vliegen, maar ook voor internationale treinreizigers. Bijvoorbeeld voor reizigers met de Zon-Thalys.

Wie de prijzen van Parkeren Schiphol wil vergelijken, kan een kijkje nemen op parkerenschiphol.com. De website van Parkeren Schiphol wordt net als treinreiziger.nl uitgegeven door Publink. Op de website staan prijzen van meer dan dertien aanbieders. Te zien is welk bedrijf de beste service verleend, welke het goedkoopst is en welk bedrijf de beste locatie heeft.

Dat Parkeren Schiphol aansluit bij een behoefte, merken wij als publisher. Maandelijks gebruiken duizend mensen de website om te bepalen waar ze moeten parkeren. Dat zijn niet alleen mensen die per vliegtuig er op uit gaan, maar ook per trein.

In bijzonder geldt dat voor de Zon-Thalys en de Ski-Thalys. Deze treinen vertrekken enorm vroeg, waardoor mensen vaak genoodzaakt zijn om per auto naar een opstapplaats te gaan van de Thalys. Dankzij de aantrekkelijke parkeertarieven komt daarvoor Schiphol al snel in zicht. Wie de precieze prijzen voor Parkeren Schiphol wil weten, kijkt op parkerenschiphol.com.