fbpx

Public Express stunt met goedkope tickets Groningen – Bremen

De busdienst Groningen – Bremen van Public Express verkoopt tijdelijk plekken voor 1 euro per persoon per enkele reis. Dat meldt de vervoerder op haar website. Het gaat om een beperkt aantal goedkope tickets voor reizen tot en met 31 januari.

De vervoerder rijdt 8x per dag tussen Groningen en Bremen. Te Bremen kan er zowel worden in- en uitgestapt bij de luchthaven als in het centrum. Het spotgoedkope tarief van 1 euro kon onze redactie slechts vinden in een zeer beperkt aantal bussen. In totaal zijn er volgens de vervoerder 1.000 plekken voor dit tarief. Meestal kost het ticket 9 of 12 euro per persoon. Met name in de laatste bus van Groningen naar Bremen vond onze redactie de goedkope tickets. 

Vanuit Groningen vertrekken de bussen vanaf het hoofdstation. De bus maakt onderweg stops in Apen/Remels, Oldenburg, Bremen Airport en heeft als eindhalte Bremen Centraal Station, waar de bussen aansluiten op de treinen met diverse bestemmingen in Duitsland. Per jaar maken meer dan 120.000 passagiers gebruik van de buslijn

Zie Public Express.

Foto: Wikipedia.