fbpx

Retour Brussel – Parijs extra goedkoop

01 sep 2009 16:53

Thalys heeft vanuit Brussel een aantal interessante aanbiedingen. Bijvoorbeeld een weekendretour Brussel – Parijs 1e klas voor slechts 99 euro, of een dagretour voor 40 euro. Speciale Brussel – Parijs aanbiedingen zijn te koop bij de Belgische spoorwegen. Nederlanders kunnen deze tickets online kopen en op een Belgisch station afhalen.

Dagretour Brussel – Parijs
Voor slechts 40 euro één dag op en neer van Brussel naar Parijs, dat kan met het Thalys Day Ticket. Vertrektijd vanuit Brussel: 06:43 of 09:13. Terug vanuit Parijs naar Brussel om: 16:25, 20:25 of 21:55. Dit goedkope ticket is beperkt beschikbaar tot maximaal 7 dagen voor vertrek. Dagretour Brussel – Parijs in de eerste klas? Dat kan vanaf 80 euro.
Ook voor Nederlanders kan dit ticket interessant zijn. Nederlanders moeten uiteraard nog wel een ticket Nederland – Brussel bijkopen. Wie bijvoorbeeld om 05:56 in Amsterdam op de trein naar Brussel stapt, kan vanuit Brussel de trein van 09:13 halen naar Parijs. Met de trein van 16:25 of 20:25 kan er weer worden terug gereisd naar Nederland. Om na te gaan of u vanuit uw woonplaats tijdig in Brussel kan zijn, en nog kan terug reizen: zie reisplanner NS International. Dit tarief is niet te annuleren of om te boeken.

Thalys Night: voor 30 euro retour Brussel – Parijs
Een avondje stappen in Parijs? Dat kan met het ticket Thalys Night: voor slechts 30 euro retour (Brussel – Parijs). Het ticket is alleen verkrijgbaar voor vertrek op zaterdagavond met vertrek 20:25 of 21:55 uit Brussel. Zondag gaat de reis om 08:43 vanuit Parijs weer terug naar Brussel. Te boeken vanaf de dinsdag voor het betreffende weekend, beperkte beschikbaarheid, annuleren of omboeken niet mogelijk.
Wie vanuit Nederland wil reizen moet uiteraard nog een ticket Nederland – Brussel bijkopen via NS International. Raadpleeg hier de internationale reisplanner voor van NS International.

Weekendretour Thalys: Voor 99 euro in Comfort 1 retour Brussel – Parijs
Deze aanbieding is geldig voor reizen van 26 september tot en met 6 december 2009 en is te boeken vanaf 8 december. Met Thalys Weekend reist u voordelig retour van Brussel naar Parijs in de 1e klas (Comfort 1). Voorwaarde: heenreis moet op zaterdag, terugreis moet op zondag. Ticket is beperkt beschikbaar en niet te annuleren of om te boeken.
Nederlanders die van deze aanbieding gebruik willen maken moeten nog een ticket Nederland – Brussel kopen via NS International.

 

 

Smoove: Enkele reis Amsterdam – Parijs voor 25 euro
Wie liever in één boeking klaar wil zijn en liever in Nederland al op de Thalys stapt, kan gebruik maken van het goedkope Smoove tarief. Voor slechts 25 euro zijn er treintickets Amsterdam – Parijs verkrijgbaar. Dit ticket is wel razend snel uitverkocht. 3 maanden voor vertrek komt dit voordelige ticket Amsterdam – Brussel beschikbaar. Zoals de meeste goedkope tickets valt ook dit tarief niet te annuleren of om te wisselen. Dit treinkaartje is online verkrijgbaar bij NS International en TGV Europe.

Extra informatie: hoe boek ik een treinticket bij de NMBS?
Bij de NMBS moet u een account aanmaken. Zonder account kunt u geen boeking maken. Op http://www.treinreiziger.be/tickethulp.php kunt u lezen hoe u een account aanmaakt en worden andere vragen beantwoord over foutmeldingen die u kunt krijgen bij het proces.
Treintickets worden opgestuurd naar adressen in België en Luxemburg of kunnen worden afgehaald op een station in België, dat kan op de dag van vertrek.