fbpx

Thalys Brussel en Thalys Antwerpen: twee voor de prijs van één

Net als bij City Night Line is er nu ook bij Thalys een actie twee voor de prijs van één. De actie geldt alleen voor reizen vanuit Nederland naar Brussel of Antwerpen. De actie kan geboekt worden tot en met 10 maart. De reis moet plaatsvinden voor of op 5 april. De Thalys-treinkaartjes moeten minimaal 15 dagen voor vertrek gekocht worden.

Door de actie is er al vanaf 15 euro per persoon naar Brussel of Antwerpen gereisd worden. Dat tarief is op basis van een enkele reis in de tweede klas. De beschikbaarheid van dit tarief is beperkt. Om te profiteren van dit tarief moet je minimaal met twee en maximaal met zes personen per Thalys reizen. De actie is niet geldig naar Parijs.

In de eerste klas (Comfort 1) is de aanbieding ook beschikbaar. Een treinkaartje naar Brussel of Antwerpen kost dan minimaal 25 euro per persoon per enkele reis. In Comfort 1 is catering bij de prijs inbegrepen en kan je gratis gebruik maken van wifi. 

Omboeken of annuleren is niet mogelijk. De treinactie is zowel te boeken op nsinternational.nl als op Thalys.com. Ook B-Europe verkoopt deze Thalys-actie, maar richt zich met name op de Belgische markt.