fbpx

Thalys treinkaartjes 20 euro op 20 mei 2016

DEZE ACTIE IS INMIDDELS VOORBIJ. ER ZIJN NOG WEL TICKETS VOOR 35 EURO. (Beperkte beschikbaarheid)

De Thalys bestaat dit jaar 20 jaar, en dat wordt gevierd met een mooie aanbieding. Vrijdag 20 mei zijn er de gehele dag naar alle Thalys bestemmingen treinkaartjes voor 20 euro. De reisperiode loopt tot en met 20 september 2016. Thalys garandeert dat de aanbieding voor de bestemmingen Antwerpen, Brussel en Parijs niet uitverkocht zal raken. 

Treintickets zoeken

De actie is ook geldig voor de Zon-Thalys naar Zuid-Frankrijk (Marseille, Aix-en-Provence, Avignon en Valence), maar daar geldt wel een beperkte beschikbaarheid. Voor de overige bestemmingen geldt volgens Thalys geen beperkte beschikbaarheid. "De tickets raken niet uitverkocht er zijn tickets beschikbaar de hele dag zonder voorbehoud van beschikbaarheden. Alleen voor de Zon-bestemmingen kunnen tickets uitverkocht raken" zegt een woordvoerder van het bedrijf.

In november had Thalys ook al een actie met spotgoedkope treinkaartjes, toen raakte de website van Thalys echter overbelast en probeerden sommigen reizigers urenlang tevergeefs een ticket te boeken. De kaartjes waren toen nog goedkoper (11 euro). Het bedrijf verwacht dat het deze keer beter zal gaan omdat de actie nu ook via andere kanalen te koop zal zijn, zoals via NS International. De vorige keer kon de actie alleen via de Thalys website geboekt worden en was de voorraad goedkope tickets beperkt.

De 20 euro actie geld dus alleen op 20 mei 2016 naar alle Thalys bestemmingen. Zo zal een enkeltje Amsterdam – Parijs dus beschikbaar zijn voor 20 euro en een retourtje voor 40 euro. Het actietarief geldt alleen voor de 2e klas (Comfort 2). Bij de aankoop moet u de reisdatum kiezen, deze kan na afloop niet meer gewijzigd worden. Het tarief is geldig vanaf Amsterdam Centraal, Schiphol en Rotterdam Centraal.

“20 jaar lang hebben we ons netwerk uitgebreid met vele bestemmingen om onze reizigers een grote diversiteit aan steden te bieden. Met deze actie willen we zoveel mogelijk reizigers een heerlijk uitje laten beleven in België of Frankrijk en hen mee laten profiteren van onze verjaardag,” aldus Scheherazade Zekri-Chevallet, Marketing & Commercial Directeur van Thalys.

Wie niet op 20 mei een treinkaartje voor de Thalys koopt, kan daarna nog 20 dagen lang gebruik maken van een andere aanbieding. Dan worden er namelijk 50.000 tickets beschikbaar gesteld voor gereduceerde tarieven: €29 voor België en €35 voor Frankrijk. Dan moet de reis plaats vinden tussen 1 juli en 31 augustus. Op 20 mei loopt de reisperiode van 20 mei t/m 20 september.

Foto: Patrick Hinderink.