fbpx

Thalys treinkaartjes nu te koop voor 20 euro

20 mei 2016 8:26

DEZE ACTIE IS INMIDDELS VOORBIJ. ER ZIJN NOG WEL TICKETS VOOR 35 EURO. (Beperkte bechikbaarheid)

Thalys verkoopt vandaag – vrijdag 20 mei – alle treinkaartjes voor 20 euro per enkele reis. Bij NS International en Thalys was de actie uren lang moeilijk tot niet boekbaar. Bij NS International zijn de problemen inmiddels grotendeels verholpen. Daarnaast is het mogelijk om de actie bij de Belgische spoorwegen en de Nederlandstalige website van de Franse spoorwegen te kopen.

Zoek treinkaartjes

De goedkope treinkaartjes worden aangeboden op het gehele Thalys netwerk. Voor de Zon-Thalys (Amsterdam – Marseille, met stops in Valence, Avignon en Aix-en-Provence) geldt een beperkte beschikbaarheid, deze treinkaartjes zijn inmiddels uitverkocht. Voor alle andere treinen is de 20 euro actie vandaag beschikbaar voor alle stoelen in de 2e klas. Je moet bij het boeken direct aangeven met welke trein je wilt reizen, dat is later niet meer te wijzigen. Dankzij deze actie kun je dus op iedere willekeurige datum t/m 20 september voor 20 euro naar Parijs en voor 40 euro retour!

Vanwege het enorme succes van de actie zijn bij een groot aantal treinen rond het weekend alle zitplaatsen in de 2e klas uitverkocht. Op die momenten is alleen een duur 1e klas kaartje te boeken. Doordeweeks zijn er minder treinen volgereserveerd.

Lukt het bij NS International of Thalys niet? Dan kun je de actie op deze manier nog boeken:

Tip 1: Probeer het bij SNCF Voyages. Boek uw reis vanaf een Thalys-station. In Nederland kun je kiezen tussen Amsterdam Centraal, Schiphol of Rotterdam Centraal. In België heb je keus uit Antwerpen, Luik en Brussel. Je hoeft geen kortingskaart of kaartnummer in te vullen. Dat kun je gewoon leeg laten. In de zoekresultaten vind je zowel het 20 euro tarief, als het dure tarief met meer flexibiliteit. Je kunt dan voor het goedkope tarief kiezen.

Tip 2: Probeer het via de Belgen. Let wel op, het 20 euro tarief is alleen beschikbaar bij rechtstreekse Thalys verbindingen. De NMBS toont soms ook verbindingen met overstap, die zijn dan duurder. 

Tip 3: Boek bij de Treinreiswinkel. Dat kan gewoon online.

Tip 4: Probeer het via je mobiel. We horen van sommige mensen dat het op de desktop bij NS International niet lukte, maar wel op de smartphone. 

Tip 5: Wacht gewoon even. Misschien lukt het einde van de ochtend of het begin van de middag makkelijker.

0 0 stemmen
Artikel waardering
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Gerard van Leeuwen
7 jaren geleden

Ik heb nog een aantal retourtickets naar Parijs te koop met de TGV in het weekend van 5 t/m 7 mei. Heen vrijdag 5 mei 7.58 vanuit Rotterdam, terug zondag 7 mei 19.02 aankomst in Rotterdam.
Prijs € 60,- per retour