fbpx

Thalys verrast 100 miljoenste reiziger

08 nov 2013 0:33

In Rotterdam verwelkomde Thalys donderdag de 100 miljoenste reiziger op Thalys 9328 richting Parijs. Rineke Oomen was de gelukkige. Speciaal ter gelegenheid van deze mijlpaal ontving zij uit handen van Thalys topman Franck Gervais een ticket voor het leven.

Voortaan ‘flitst’ zij in luxe en comfort naar de Thalys-bestemming van haar keuze. Niet alleen Rineke werd verrast. Alle reizigers van de “winnende” Thalys werden getrakteerd op luxe catering en een verrassingsoptreden van zangers van het Vlaams Radio Koor. Als klap op de vuurpijl kunnen alle reizigers van Thalys 9328 de prijs van hun ticket terugbetaald krijgen in Thalys-vouchers. 

De gelukstrein vertrok om 9:19u uit Amsterdam, om 9:55u stapte de 100 miljoenste reiziger te Rotterdam in. Rineke Oomen: ”Ik ben erg enthousiast over dit cadeau. Het stimuleert me om allerlei mooie plannen te maken voor de toekomst. Het leuke van dit cadeau vind ik dat het kansen biedt om allerlei reizen te gaan maken. Iets waar ik dol op ben. De culturele evenementen van grote steden in drie landen liggen nu letterlijk en figuurlijk binnen handbereik!

Ook voor Thalys topman Franck Gervais was het een bijzondere dag: “Sinds 1996 verwelkomen we dagelijks reizigers op het Thalys netwerk. Het aantal reizigers neemt nog steeds toe“ zegt de tevreden topman.