fbpx

Trein + hotel Praag

22 sep 2009 22:14

Een stedentrip naar Praag? Dat kan voordelig met de trein, 3 dagen er op uit vanaf 249 euro. Een vijfdaagse stedentrip Praag per trein is zelfs nog goedkoper: vanaf 245 euro.

Bij een stedentrip naar Praag denkt u wellicht in eerste instantie direct aan het vliegtuig, dat kan natuurlijk ook. Een andere mogelijkheid is uw stedentrip Praag per trein te doen. Daarbij heeft u twee mogelijkheden:

  • Reizen per dagtrein naar Praag. Duur stedentrip: minimaal 3 dagen. Verkrijgbaar vanaf 249 euro.
  • Reizen per nachttrein naar Praag. Duur stedentrip: minimaal 5 dagen, waarvan u 2 nachten slapend doorbrengt in de trein. In de ochtend komt u aan in Praag, en kan uw stedentrip beginnen. Op de laatste dag kunt u ook nog tot begin de avond van uw stedentrip genieten.

Estrella Reyes-Pinto reisde eerder voor treinreiziger.nl naar Praag. Lees haar blog over de bezienswaardigheden in Praag.

Uw reis kunt u boeken bij De Jong Intra. Bereid uw stedentrip naar Praag goed voor en kijk op Praag.nl. Praag.nl biedt trouwens ook stedentrips aan, echter alleen per vliegtuig.

Printscreen van het trein + hotelaanbod in Praag. Druk op de afbeelding om het actuele overzicht met de actuele data te verkrijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *