fbpx

Treinacties: Dagjes uit met de trein (augustus 2016)

De zomervakantie is nog volop aan de gang. Ook deze maand zijn er weer talloze aanbiedingen waarbij zowel het treinkaartje als de toegang van een attractie is inbegrepen. Bijvoorbeeld als je naar de Efteling, Walibi, Burgers Zoo, Madurodam of NEMO wilt. Voor kinderen zijn er vaak nog goedkopere tarieven dan hier gecommuniceerd. 

Algemene info: De aanbiedingen zijn te koop in augustus. Je kunt ze vaak ook nog in september verzilveren. Check de aanbieding. Je mag doordeweeks alleen na 9:00 uur met de trein op pad. In het weekend mag je ook voor 9:00 uur al op reis gaan. Je moet de tickets zelf uitprinten.

1. Burgers Zoo: 31 euro
Voor 31 euro reis je naar Arnhem. Zowel de trein als de bustransfer vanaf station Arnhem zijn inbegrepen, en uiteraard toegang tot Burgers Zoo. Van 16 juli t/m 28 augustus kun je bovendien genieten van de onderwatermusical Deep Ocean Monsters. Daarnaast kun je natuurlijk ook genieten van de Bush, de Safari, de Desert, de Rimba, de Mangrove en de rest van het park.

2. Dagje Madurodam: 29 euro
Ontdek Nederland in miniatuur. Je kunt in Madurodam meer dan alleen kijken naar prachtige miniatuurwereld. Stap bijvoorbeeld in de schoenen van DJ Armin van Buuren en mix een beat bij de DJ-tafel. Leer vliegen op Schiphol en laad zelf een schip met containers in de haven van Rotterdam. Bij deze aanbieding is de treinreis naar Den Haag inbegrepen, maar ook een dagkaart voor de bussen en trams van de HTM. Je kunt je bezoek aan Madurodam dus prima combineren met een bezoek aan Scheveningen of aan Den Haag.

3. Walibi: 35 euro
Walibi, de plek voor iedereen die van spannende attracties houdt. Met talloze achtbanen, inclusief de nieuwe Lost Gravity achtbaan, is er heel wat spanning en sensatie te beleven. Naast de wildste achtbanen zijn er ook andere spannende attracties. Bij deze aanbieding zijn de treinreis naar Harderwijk, de bustransfer Hardenwijk – Walibi en uiteraard de toegang tot Walibi inbegrepen. Kinderen 6 t/m 11 jaar betalen slechts 25 euro.

4. Efteling
Wie kent de Efteling niet? Volgens velen het leukste attractiepark van Nederland. Je kunt nu veel besparen. Normaal betaal je 38,50 euro voor een toegangskaartje. Maar voor slechts 50 cent meer zijn nu ook de treinreis én de bus (Den Bosch/Tilburg – Efteling v.v.) inbegrepen! Voor kinderen t/m 11 jaar kost de aanbieding 29 euro. Daarmee besparen kinderen al bijna 10 euro op de normale toegangsprijs! Ook voor hen zijn de treinreis en de bus van en naar de Efteling uiteraard inbegrepen.

5. De Parade
Op de Parade staan jaarlijks ruim 100 theater-, dans- , mime- en muziekvoorstellingen op de planken, het merendeel speciaal voor de Parade gemaakt. Het rondreizende theaterfestival start haar tournee in Rotterdam en reist met haar tenten en restaurants via Den Haag door naar Utrecht en sluit traditiegetrouw af in Amsterdam. NS verkoopt speciaal voor de Parade combinatietickets: Trein + Parade is er al vanaf 18 euro (in Utrecht). In Amsterdam betaal je 22 euro.
Utrecht: vrijdag 22 juli t/m zondag 7 augustus – Moreelsepark.
Amsterdam: vrijdag 12 t/m zondag 28 augustus – Martin Luther Kingpark

En verder
– NEMO Amsterdam, misschien wel het leukste museum voor kinderen. Ontdek nu voor 24 euro, en kinderen (t/m 11 jaar) al voor 10 euro. Actie van de Spoordeelwinkel.
– Dagje Scheveningen: 27 euro / Of deze actie: 22 euro
– Uitwaaien in Zandvoort, inclusief lunch 22 euro
– Of het strand bezoeken in Hoek van Holland met deze aanbieding.
– Festival TREK of DORST: 18 euro, online te koop