fbpx
Afbeelding: Archief

Treinacties: Dagjes uit met de trein (september 2016)

Nog even nagenieten van de zomervakantie? Iedere maand zijn er mooie aanbiedingen om er met de trein op uit te gaan. Ook deze maand zijn er weer talloze aanbiedingen. Wil je alleen met de trein? Doe dan je voordeel met een dagretourtje voor 19 euro (hier te koop). Ook HEMA heeft een soortgelijke aanbieding.

Wildlands Emmen
Ben je al eens in de nieuwe dierentuin in Emmen geweest? Wildlands Zoo is een bijzondere nieuwe dierentuin. Reis door de jungle, de savanne en het poolgebied. Ontdek als echte globetrotter nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen. Voor 32 euro reis je per trein naar Emmen én heb je toegang tot Wildlands Zoo. Alleen online te koop.

Euromast Rotterdam
Een dagje Rotterdam? Dan heeft de Spoordeelwinkel een mooie aanbieding. Want voor 26 euro heb je niet alleen een dagretour naar Rotterdam, maar mag je ook de Euromast bezoeken. Bovendien is ook vervoer met de RET inbegrepen. Koop het hier. Wil je een dagje Rotterdam zonder Euromast en RET-vervoer? Dan is er ook nog deze aanbieding.

Amsterdam, inclusief rondvaart
Toeristen uit de hele wereld komen naar Amsterdam voor een rondvaart over de grachten. Dankzij een mooie aanbieding van de Spoordeelwinkel is het nu ook aantrekkelijk om het als Nederlander eens uit te proberen. Voor 24 euro heb je een dagretour naar Amsterdam, inclusief een rondvaart van een uur over de Amsterdamse grachten. Info & Bestellen.

Rondvaart Den Bosch
Je kunt ook kiezen voor een dagje Den Bosch met rondvaart, want ook naar deze stad heeft NS een aanbieding. Voor 21 euro heb je hier een treinkaartje met rondvaart. Je moet wel vooraf reserveren en de rondvaartboot vaart alleen op woensdag, zaterdag en zondag. Check hier alle details.

Dagje Maastricht
Ook kun je deze maand weer voordelig naar Maastricht, voor 21 euro inclusief koffie of thee en een sandwich. Alleen online te koop.

Nagenieten op het strand
Geniet op het strand van de laatste zomerse dagen. Bijvoorbeeld in Zandvoort, inclusief 2 kopjes koffie/thee en bonbons voor 20 euro. Check het hier. Ook kun je naar Scheveningen. De treinreis naar Den Haag en een dagkaart met de HTM zijn inbegrepen. Zo kun je dus per tram naar het strand gaan. Verder is in de Scheveningse aanbieding een luxe bittergarnituur bij Blue Lagoon inbegrepen. En dat allemaal voor 25 euro. Zie deze aanbieding. Of deze variant voor 22 euro.