fbpx
Archief

Treinkaartje inclusief snack voor 20 euro (april 2016)

De Nederlandse Spoorwegen hebben ook in april weer diverse acties. Bijvoorbeeld een dagretour met snack en frisdrank voor 20 euro. Maar er zijn ook nog andere aanbiedingen. De voordelige treinkaartjes die NS zelf verkoopt worden aangeboden via de Spoordeelwinkel.

  • April is voorbij, deze aanbiedingen zijn niet meer actueel. Bekijk de pagina treinacties voor de nieuwste aanbiedingen.

1. Dagretour + snack +  frisdrank: 20 euro
Reis op dezelfde dag heen en terug naar één bestemming naar keuze. Doordeweeks mag de reis alleen na 9:00 uur beginnen, in het weekend mag er ook voor 9:00 uur gereisd worden. Op 27 april is dit treinkaartje niet te gebruiken. De aanbieding is alleen in april online te koop. Reizen kan in april en mei. Check hier de overige voorwaarden.

2. Treinkaartje + koffie + gebak: 21 euro 
Deze actie lijkt op de eerste actie, alleen nu met koffie en gebak bij Doppio. Ook bij deze aanbieding mag je doordeweeks alleen na 9:00 uur reizen en in het weekend heel de dag. Reizen kan ook hier heel april en mei, uitgezonderd 27 april. Alleen hier te koop. 

3. Treinkaartje + tijdschrift: 21 euro
Wil je onderweg iets te lezen te hebben? Dan is deze aanbieding handig! Bij AKO mag je dan een tijdschrift uitkiezen. En natuurlijk is er ook een treinkaartje inbegrepen. Check voor aankoop nog wel precies de voorwaarden en uit welke tijdschriften je precies keus hebt.