fbpx

Treinkaartje met diner: 34 euro (april 2018)

01 apr 2018 13:31

Deze actie is voorbij. Vind een alternatief via onze prijsvergelijker

Dagje weg met de trein en lekker dineren? Het kan voor 34 euro. Je krijgt dan een dagretour en een 3-gangen-diner bij Humphrey’s. De aanbieding is alleen te koop in april, maar verzilveren kan en met tot 31 mei 2018. Je kunt deze actie alleen online kopen bij de Spoordeelwinkel.

Info & Bestellen

Wat voor treinkaartje krijg je?

Een dagretour (e-ticket), deze moet je uitprinten (of tonen in de NS Reisplanner app). Een dagretour is geldig tussen twee stations naar keuze. Je mag geen gebruik maken van Thalys en Eurostar. Doordeweeks is het treinkaartje alleen na 9:00 uur geldig, in het weekend heel de dag. Het treinkaartje is geldig tot en met de laatste trein, ook na 0:00 uur (maar niet meer na 4:00 uur ´s ochtends op de volgende dag.)

In welke steden kan ik dineren? 

Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Leeuwarden, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Wat moet ik verder weten?

Je treinreis en diner moeten op dezelfde dag plaats vinden. 27 april is uitgesloten. Voor het diner dien je vooraf te reserveren.Voor sommige gerechten moet je bijbetalen. Vergeet verder niet het treinkaartje te verzilveren. Voor het diner krijg je een aparte voucher. Bij de treinreis geldt: voor Intercity Direct (Schiphol – Rotterdam v.v.) en ICE moet je een toeslag betalen. Je kunt echter ook altijd kiezen voor de reguliere intercity zonder toeslag. Lees verder uiteraard de info op de website van de Spoordeelwinkel.

Zie je geen link waar je deze aanbieding kan kopen? Dan gebruik je waarschijnlijk Adblocker.

Afbeelding: Een algemene foto (niet gemaakt bij Humphrey’s).

0 0 stemmen
Artikel waardering
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
J Liemberg
5 jaren geleden

geachte heer mevr

hoe werkt :uitstap naar keuze :
groeten J Liemberg