fbpx
Foto: archief

Treinkaartje met koffie en gebak: 19 euro (juni 2016)

Bij de Spoordeelwinkel van NS kun je nu voordelig een treinkaartje kopen. Voor 19 euro krijg je een dagretour met koffie en appelgebak. Dit treinkaartje is heel de maand juni te koop, reizen kan in zowel juni als juli.

Bij de aankoop hoef je de reisdatum of het reistraject nog niet te weten. Je krijgt namelijk een voucher, die je later kunt verzilveren op ns.nl. Bij het verzilveren vul je ook in wie met het treinkaartje gaat reizen. Dit treinkaartje is te gebruiken naar ieder station in Nederland. Je krijgt je ticket als e-ticket, dat moet je zelf uitprinten. 

Doordeweeks mag je niet voor 9:00 uur op pad, in het weekend geldt die beperking niet. Je kunt geen gebruik maken van Thalys. Mocht je kiezen voor de Intercity Direct tussen Schiphol – Rotterdam v.v. of de ICE, dan moet je naast dit treinkaartje nog een toeslag kopen. De reguliere intercity is echter altijd toeslagvrij. Mochten op jouw route ook treinen rijden van Arriva, Connexxion, Veolia, Syntus en/of Breng: dan kun je die ook gebruiken.

De koffie en appelgebak kun je nuttigen bij Doppio. De aanbieding betreft een dagretour. Het verschil met een dagkaart is dat je vooraf de route moet doorgeven. Je kunt niet kriskras door Nederland reizen maar alleen naar de opgegeven bestemming en terug. Kies je bijvoorbeeld voor een dagretour Groningen – Nijmegen, dan kun je niet omreizen via bijvoorbeeld Utrecht of Amsterdam. 

Het treinkaartje is ook na 0:00 uur ´s nachts nog geldig, tot 4:00 uur in de ochtend. Op de meeste trajecten rijdt de laatste trein echter ruim voor die tijd. Deze aanbieding is alleen online te koop.